Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarını izle - Bein Sports Hd 1 TS şampiyonluk kutlamaları izle

2021-2022 Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını izlemek isteyen spor severler kupa organizasyonunu canlı olarak seyredebilmenin yollarını aramaya başladı. Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını şifresiz olarak izleyebilmek için ise Bein Sports Hd 1 yayınları yakından takip ediliyor.

14.05.2022-01:38 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-01:38) Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarını izle - Bein Sports Hd 1 TS şampiyonluk kutlamaları izle

2021-2022 Süper Lig sezonunda uzun süre liderik koltuğunu kimselere kaptırmayan Trabzonspr, mutlu sona ulaştı. Süper Lig şapmiyonluğunu ilan eden bordo-mavililer şampiyonluk kupasını alara evine götürmek için gün saymaya başladı.

İstanbul Medical Park Stadyumunda Süper Lig kupasını kaldıracak olan Trabzonspor için muhteşem bir organizasyon düzenlendi. Şampiyonluk kutlamalarını ekranlardan izlemek isteyen futbol severler ise Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarının hangi kanaldan ve ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başlarken kutlamaların Bein Sports Hd 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacağı bilgisi paylaşıldı.

Bein Sports Hd 1 TS şampiyonluk kutlamaları izle

Milyonlarca taraftar, Bein Sports Hd 1 kanalından Trabzonspor'un uzun yıllar sonra kavuştuğu şampiyonluk kupasını alacağı anı ve öncesinde yapılacak olan ve birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan kutlamaları şifresiz olarak izleme şansına sahip olacaklar.

Trabzonspor şampiyonluk kutlamaları hangi kanalda ne zaman yayınlanacak?

İstanbul Medical Park Stadyumunda düzenlenecek olan şampiyonluk kutlamaları saat 16.00'dan itibaren beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER kanalları tarafından naklen yayınlanacak. Organizasyonun bitimine kadar kesintisiz olarak yayın yapacak olan beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER kanalları, ortak yayın ve şifresiz olarak muhteşem kupa törenini futbolseverlerle buluşturacak.

Bein Sports Hd 1 TS şampiyonluk kutlamaları izle

Bein Sports Hd 1 TS şampiyonluk kutlamaları izle

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan kupa töreni ve şampiyonluk gösterilerinin beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER tarafından naklen ve şifresiz olarak izlenebileceği yönünde gelen açıklamalar sonrasında şampiyonluk kutlamalarını kaçırmak istemeyen futbolseverler kanalın frekans bilgilerinin ne olduğunu da araştırmaya başladılar.

BeIN SPORTS 1 kanalından Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarını naklen ve şifresiz olarak izleyebilmek için ilk önce kanalın uydu frekansında bulunup televizyona kaydedilmesi gerekiyor.

Bein Sports Haber uydu frekansı;

beIN Sports Haber Türksat 4A Uydu Frekansı

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 12378 Mhz

Polarizasyon: Horizontol (Yatay)

Symbol Oranı: 30000

FEC: 3/3 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal