Marek Hamsik'in Yaptığı Hareket Trabzonspor'da Alkış Aldı!

Süper Lig'in 13. haftasında 22 Kasım Pazartesi günü Gaziantep Fk ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yıldız futbolcu Marek Hamsik'ten alkış alacak bir hareket geldi.

19.11.2021-15:09 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-15:15) Marek Hamsik'in Yaptığı Hareket Trabzonspor'da Alkış Aldı!

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un Slovakya Milli Takımı'nın kampında bulunan 34 yaşındaki Marek Hamsik, uçağını erken saate alıp bordo mavililerin antrenmanına katıldı. Tecrübeli yıldızın yaptığı bu hareket hem teknik heyet hem de takım arkadaşları tarafından büyük bir takdirle karşılandı.

MAREK HAMSİK MİLLİ TAKIMDA SAKATLIK GEÇİRDİ

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Marek Hamsik, Slovakya'nın Slovenya ile oynadığı mücadelede sakatlık geçirerek ikinci yarıda forma terletememişti. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Maçın ilk dakikasından itibaren baldırımda sertleşme oldu, hafif de bir acı hissettim. Endişelendim ve gergin oynadım. Risk almak istemedim, ikinci yarıda oynamadım' şeklinde açıklamalarda bulundu.

MARAK HAMSİK TRABZONSPOR ANTRENMANINDA DÜZ KOŞU YAPTI

Marek Hamsik, Slovakya'nın Malta ile karşılaştığı maçta rise edilmeyerek oynatılmamıştı. Trabzonspor antrenmanına katılan Marek Hamsik fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. Marek Hamsik'in, uçağını erken saate alıp bordo mavililerin yaptığı antrenmana katılması takımı tarafından büyük alkış aldı.

MAREK HAMSİK PERFORMANSIYLA BÜYÜK ÖVGÜ ALIYOR

Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Marek Hamsik sergilediği performansla gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonsporlu taraftarlar tarafından yoğun övgü alan isimlerden birisi haline geldi. Bordo mavililerin yeni transferi slovak futbolcu Marek Hamsik, oynadığı futbolla takımının vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi. Bordo mavililerin yıldız futbolcusu Marek Hamsik oynadığı etkili futbolla Trabzonspor'un Süper Lig'de lider konumda bulunmasında büyük rol aldı. Bu doğrultuda futbolcunun çabuk iyileşip sahalara dönmesi takımın teknik direktörü Abdullah Avcı için büyük önem taşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal