Deniz Çoban Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Halil Umut Meler'i Değerlendirdi!

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, şimdilerde kariyerine yorumcu olarak devam ediyor. Deniz Çoban son olarak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

19.11.2021-14:38 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-14:53) Deniz Çoban Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Halil Umut Meler'i Değerlendirdi!

Eski Süper Lig hakemi Deniz Çoban, şimdilerde kariyerine yorumcu olarak devam ederken Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi Halil Umut Meler ile ilgili de yorumlar yaptı. Deniz Çoban'ın yaptığı değerlendirmeler çok büyük dikkat çekti. Deni Çoban'ın, dev derbinin hakemi Halil Umut Meler ile ilgili yaptığı açıklamalar Türk futbolunda çok büyük ses getirdi. Yapılan yorumlar iki takımın taraftarlarının yoğun ilgisini çekiyor.

DENİZ ÇOBAN'DAN HALİL UMUT MELER HAKKINDA ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Deniz Çoban, Halil Umut Meler ile ilgili 'Türkiye’de Süper Lig kadrosunda 25 hakem var. Bunlar içerisinde bir derbiye hakem atarken düşünmeden atayabileceğiniz maalesef sadece 3 hakemimiz var: Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve HalilUmut Meler. Çiçeği burnunda Merkez Hakem Kurulumuz, bu üç isimden birini derbiye atayarak riske girmemiş. Elbette geçmiş maçlarından yola çıkarak, bazı olumsuz hatıralar gündeme gelecektir. Özellikle Galatasaray - Ankaragücü maçı üzerinden Galatasaraylılar Meler’e tepki gösterecektir. Fakat bu derbiyi yönetecek kalitedeki hakemler arasından kim atanırsa atansın, benzer tepkiler o isimler için de mutlaka olacaktı. Meler’in tecrübesi ve kalitesini Türkiye şartlarında bu maç için uygun görüyor ve atamanın eleştirilecek bir yanı olmadığını düşünüyorum.'

DENİZ ÇOBAN ALPER ULUSOY'U DA DEĞERLENDİRDİ

Deniz Çoban, Alanyaspor - Beşiktaş maçının hakemi Alper Ulusoy hakkında, 'Yönettiği 3 büyük takım maçlarında, önemli tartışmalar yaşanıyor ve genelde başarısız oluyor.” Trabzonspor - Gaziantep FK maçı da önemli ve zor bir maç. Suat Arslanboğa bu sezonun en formda hakemlerinden. Tercihte kusur görünmüyor.' şeklinde konuştu.

DENİZ ÇOBAN'IN ESKİ TFF BAŞKANI SERDAR TATLI HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Deniz Çoban, eski TFF başkanı Serdar Tatlı hakkında eleştirilerde bulundu. Deniz Çoban, 'MHK yeni göreve başladı ve önünde sorunlar yumağı var. Hakemler moral, motivasyon olarak dibe vurmuş durumda ve haliyle performansları içler acısı. Elbette bu durumun tek sorumlusu, 14 aylık icraatı süresinde her uygulamasıyla sistemi alt üst eden ve içinden çıkılamaz hale geldiği anda arkasına bakmadan bırakıp giden Serdar Tatlı’dır. Hakem camiasında tamiri mümkün olmayan yaralar açmıştır.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal