Deniz Çoban'dan Yaşar Kemal Uğurlu'ya Eleştiri!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Trabzonspor kendi evinde Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Eski Hakem Deniz Çoban, verilen kararları değerlendirdi.

04.03.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-09:52) Deniz Çoban'dan Yaşar Kemal Uğurlu'ya Eleştiri!

Dün akşam oynanan maç, diğer Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarına oranla daha sakin ve problemsiz geçti. Hakemi zorlayacak pozisyonlar yaşanmadı, hakem kritik kararlar vermek zorunda kalmadı.

Hakemin, maçın hemen başında Sosa’nın Falette’e yaptığı faulü hoş görmesi kabul edilemez. Sosa dizini bilinçli şekilde öne doğru çıkartarak, rakibi Falette’e sınırları zorlayan bir faul yaptı. Kartın rengi turuncuydu... Minimum sarı olmalıydı ama Uğurlu kart göstermemeyi terci etti. 12’de Nwakaeme’nin Tolgay’ın yüzüne gelen kol darbesi de sarı kart gerektirirdi, hakem oralı olmadı.

Dün akşam oynanan maç, diğer Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarına oranla daha sakin ve problemsiz geçti. Hakemi zorlayacak pozisyonlar yaşanmadı, hakem kritik kararlar vermek zorunda kalmadı. Hakemin, maçın hemen başında Sosa’nın Falette’e yaptığı faulü hoş görmesi kabul edilemez. Sosa dizini bilinçli şekilde öne doğru çıkartarak, rakibi Falette’e sınırları zorlayan bir faul yaptı. Kartın rengi turuncuydu...

Minimum sarı olmalıydı ama Uğurlu kart göstermemeyi terci etti. 12’de Nwakaeme’nin Tolgay’ın yüzüne gelen kol darbesi de sarı kart gerektirirdi, hakem oralı olmadı.

77’de Sörloth’un golü faul gerekçesiyle iptal edildi. Pozisyonun tekrarını yayıncı kuruluş maç sırasında göstermedi. Faul var/yok bir şey diyemem ama hakemin ne olursa olsun düdüğü geciktirerek, VAR’a bir şans vermesi gerekirdi.













DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal