Barcelona'nın Finansörü Jose Elias'tan Lionel Messi Açıklaması!

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılışı tüm dünyada çok büyük bir ses getirirken Katalan kulübünün finansörlerinden Jose Elias, Messi'nin neden takımdan ayrılığını açıkladı.

19.11.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:23) Barcelona'nın Finansörü Jose Elias'tan Lionel Messi Açıklaması!

İspanyol ekibi Barcelona'da alt yapıdan yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselen, Katalan ekibi ve dünya futbolu adına bir efsane haline dönüşen Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılığı büyük bir yankı uyandırmıştı.

BARCELONA'DAN AYRILIP PSG'YE İMZA ATMIŞTI

Barcelona ile olan sözleşmesini yenilemeyen Lionel Messi, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain ile sözleşme imzalamış ve düzenlediği basın toplantısının ardından gözyaşları ile birlikte Katalan ekibinden ayrılmıştı.

JOSE ELİAS'TAN LİONEL MESSİ AÇIKLAMASI

Lionel Messi'nin Katalan ekibinden ayrılığı ile ilgili olarak kulübün finansörlerinden Jose Elias çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Barcelona kulübünün finansörlerinden Jose Elias, yapmış olduğu açıklamalarda ;

MESSİ BARCELONA'DA OLMAYACAK YAŞTAYDI!

Barcelona'da yeni bir takım kurmamız gerekiyordu ve Messi varken bunu yapamazdınız. Barcelona'da olmayacak yaştaydı. Messi'nin sonu belliydi. Geçen yıl olmasa bu yıl ayrılacaktı. Onu bir yıl önce gönderseydik biraz para kazanırdık.

MESSİ BARCELONA'DA DEVAM ETMEDİĞİ İÇİN AĞLAMADI

Barcelona'yı yeniden kazanan bir takım yapmak için Messi sonrası bir proje hazırlamak gerekiyordu. Bir noktada karara varılmalıydı. Bu hayatın kanunu. Messi, Barcelona'da devam etmediği için değil, bir döngüyü bitirmek üzere olduğu için ağladı.

MESSİ'YE PARA YETİŞTİRMEKTE ZORLANIYORDUK

Messi'nin Barcelona'da devam etmemesinin üç nedeni vardı. Birincisi kulübün maaş organizasyonuydu. Maaş kesintileriyle yüzleşmek zorunda kaldı. İkincisi ona verecek paramız yoktu. Messi'ye para yetiştirmek için deveye hendek atlatıyorduk. Üçüncüsü de yeni bir takım ve vizyon yaratmalıydık. Messi varken yapamazdık

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal