Beşiktaş'ın Alanyaspor Maçı Kadrosu Belli Oldu!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde kamp kadrosu resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

19.11.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-13:45) Beşiktaş'ın Alanyaspor Maçı Kadrosu Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Alanyaspor-Beşiktaş karşılaşması öncesinde siyah beyazlıların Alanya'ya gideceği kamp kadrosu belli oldu.

İKİ EKİP GEÇEN HAFTAYI MAĞLUBİYETLE KAPATTI

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynanan derbi mücadelesinde Trabzonspor'u ağırlayan Beşiktaş, karşılaşmanın son dakikalarında yediği gol ile birlikte sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Aytemiz Alanyaspor ise geçtiğimiz hafta konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanında sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇ KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan kadrosunda eksik oyuncuların yer alması dikkatlerden kaçmadı.

20 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Alanya'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ın açıklanan kamp kadrosu ise şu şekilde ;

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Javier Montero, Josef de Souza, Georges Kevin N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira.

KARTAL ALANYA'YA 4 EKSİKLE GİDİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş'ın kadrosunda yer alan eksikleri ise ;

Fabrice N'Sakala, Salih Uçan, Gökhan Töre ve Michy Batshuayi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal