Gaziantep Forması Giyen Recep Niyaz'dan Trabzonspor Maçı Hakkında İddialı Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Recep Niyaz, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması öncesinde çok iddialı açıklamalarda bulundu.

19.11.2021-11:24 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-11:24) Gaziantep Forması Giyen Recep Niyaz'dan Trabzonspor Maçı Hakkında İddialı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında ligin namağlup lideri Trabzonspor kendi sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek.

TRABZONSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Liderliğini topladığı 30 puan ile sürdüren Trabzonspor en yakın rakibi Hatayspor ve Konyaspor ile olan 7 puanlık farkı korumak, namağlup serisini devam ettirmek isterken, konuk ekip Gaziantep ise ligde 12 hafta geride kalırken topladığı 15 puan ile ligin 12. sırasında yer alıyor.

İKİ EKİPTE HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATMIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta kendi sahasında İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı 2-0'lık skorla mağlup eden Gaziantep, Trabzon'a moralli bir şekilde giderken, lider Trabzonspor ise son olarak oynadığı karşılaşmada İstanbul'da oynanan derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

HAFTANIN KAPANIŞ MÜCADELESİ

Pazartesi saat 20:00'da oynanacak olan Trabzonspor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasının kapanış maçı olacak.

RECEP NİYAZ GALİBİYETTEN EMİN...

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından tecrübeli futbolculardan Recep Niyaz, Trabzonspor karşılaşması ile ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Recep Niyaz, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Trabzonspor karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Çok zevkli bir maç olacak. Özellikle izleyenlere keyif verecek bir maç olacağına inanıyorum. Trabzonspor taraftarını tartışmaya gerek yok. Takımlarına çok bağlılar. Onların istediği gibi bir takımları var şu an. Çok formdalar. Ama ne olursa olsun. İyi bir ekip ve takımız. Artılarımızı çok daha fazla sahaya yansıtabileceğimiz bir maç. Bazıları güler belki, bazıları destek verir bilemem ama Trabzonspor'a ilk mağlubiyetini tattıracağımıza inanıyorum. Bunun için bütün hazırlığımızı yapıyoruz. İyi futbolla Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. İnşallah iyi olacak. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal