Mardin’de dram: Anne, görme engelli kızını balkondan düşmekten kurtardı, oğluyla birlikte can verdi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşanan olayda, balkondan düşmek üzere olan 6 yaşındaki görme engelli kızını fark eden anne Semire Aktürk, anın hemen ardından hamle yaparak kızını kurtarmaya çalıştı. Ancak, anne ve kucağındaki 3 yaşındaki oğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından, kurtarılan 6 yaşındaki görme engelli kız çocuğu ise hemen hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

06.03.2024-16:40 - (Son Güncelleme: 06.03.2024-17:39) Mardin’de dram: Anne, görme engelli kızını balkondan düşmekten kurtardı, oğluyla birlikte can verdi

Olay, Mardin Kızıltepe Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 6. katında meydana geldi. Semire Aktürk, görme engelli kızı Solin'in düşme tehlikesini fark edince hemen harekete geçti. emen hamle yapan anne, kucağındaki 5 yaşındaki oğlu Havvas Roni ile birlikte müdahale etmeye çalıştı. Ancak anne ve iki çocuğu, 6. kattan düşerek ağır yaralandı. Ancak müdahale sırasında anne ve oğlu balkondan düşerek yaşamlarını yitirdi. Aktürk'ün kurtarılan 6 yaşındaki kızı Solin ise hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı ve entübe edildi.


Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen anne Semire Aktürk ve oğlu Havvas Roni hayatını kaybetti. Görme engelli kızları Solin ise durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Solin, entübe edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaşanan bu acı olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal