Maraşlı Yeni Bölümde Neler Olacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı 23. Bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Maraşlı yeni bölümde neler yaşanacak? Maraşlı'ya Mahur'un cevabı ne olacak?

21.06.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-16:30) Maraşlı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Maraşlı 14 Haziran 2021’de yayınlanan 22. Bölümü ile izleyicileri ekranlara kitlemişti. 23. Bölüm fragmanı ise “Evet, sonsuza dek evet… ‘ sözleriyle yayınlandı. Yeni bölümde Maraşlı ve Mahur arasında yaşanacakları izleyiciler merakla bekliyor. Öte yandan 'Maraşlı babasının neden onu öldürmek istediğini öğrenebilecek mi?' sorusunun cevabı da araştırılıyor. Ekranların sevilen dizisi Maraşlı’nın yeni bölümünde neler yaşanacağını haberimizde derledik.

MARAŞLI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümde Nevzat, Mehmet İnce dosyasına kendi fotoğrafını koyar. Savcı Tolga ise Nevzat’ı sorguya çeker ama maalesef istediği bilgilere ulaşamaz. Bu yüzden Savcı, Mehmet İnce dosyası ile daha fazla ilgilenmeye başlar. Bu sırada Savaş ve Hurdacı, Mehmet İnce dosyasının Savcı’da olduğunu öğrenirler. Savaş ve Hurdacı, dosyayı Savcı’nın elinden almak için plan yaparlar. 22. bölüme damga vuran sahne ise Maraşlı ile babasının karşılaşma sahnesi oldu.

MARAŞLI 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

23. bölümde Mahur, Zeliş ile konuşmak için okuluna gider. Zeliş ile konuşan Mahur, onun hala Celal Kün’ün Hilal ile evlenmesinden yana olduğunu anlar. Mahur, Celal Kün’ün evlilik teklifine cevap vermeden önce bir kişi ile daha görüşmek ister. Hurdacı ise mekanını polisler bastığı için sinirlidir ve Savaş’ı öldürmesi için adamlarına emir verir. Hurdacı’nın adamları avaş’ın mekanını tararlar. Böylece ikili arasında savaş başlar. Savaş ise Celal Kün’ün Mehmet İnce olduğundan şüphelenir ve Maraşlı’nın en yakınlarından bu bilgiyi öğrenmeye çalışır. Savaş, Mahur ve Fuad’ın peşine takılır.

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Kahraman Maraşlı asıl kimliği ile eski asker Celal Kün, kızı Zeliş’in vurulması ile hayatını onu iyileştirmeye, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan bir adamdır. Maraşlı’nın yolu bir gün istemeden bir cinayete tanık olan fotoğrafçı Mahur Türel ile kesişir. Mahur’un o gün çektiği fotoğraf karesi yüzünden başı büyük bir derde girer. Ama Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır ve böylece kaderleri birbirlerine bağlanır.

Dizide Maraşlı karakterini oyuncu Burak Deniz canlandırıyor, Mahur Türel rolünde ise Alina Boz var. Dizinin oyuncu kadrosunda; Serhat Kılıç, Rojda Demirer, Saygın Soysal, Kerem Atabayoğlu, Yahya Çelebi, Cemil Büyükdöğerli, Nesrin Yılmaz, Bedriye Rosa Çelik gibi isimler yer alıyor.

BURAK DENİZ KİMDİR?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989’da İstanbul’da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünde okudu. İlk kez oyunculuğa 2011 yılında ‘Kolaj Günlüğü’ isimli dizi ile başladı. Daha sonra Kaçak ve Sultan dizisinde oynadı. ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisindeki rolü ile tanınmaya başladı. Bu dizide Dilan Çiçek Deniz, Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Mehmet Ozan Dolunay gibi isimlerle birlikte rol aldı. Bu dizideki partneri Büşra Develi ile uzun yıllar sevgili kaldı.

2016 yılında oynadığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisi ile ise büyük bir üne kavuştu. Bu dizide Hande Erçel ile birlikte rol aldı. 2017’de  ise ‘Bizim Hikaye’ dizisinde ise  Hazal Kaya, Nesrin Cavadzade gibi isimlerle bir arada yer aldı. Günümüzde Maraşlı dizisinde başrol oyuncusu olarak bulunuyor. Burak Deniz, ünlü manken Didem Soydan ile ilişkisi ile de sıklıkla gündeme geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal