Elite 4. Sezon Yayınlandı Mı?

Netflix’in sevilen gençlik dizisi Elite’in yeni sezonu dört gözle bekleniyordu. Yazın başında yayınlanması beklenen Elite 4. sezon yayınlandı mı? Elite 4. sezonda neler olacak?

21.06.2021-13:59 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-14:49) Elite 4. Sezon Yayınlandı Mı?

Netflix platformunun orijinal dizisi Elite’in 4. Sezonu 18 Haziran’da yayınlandı. 8 bölümden oluşan Elite 4. Sezon Netflix üzerinden izlenebilecek. Las Encinas okulunda yaşananları konu alan ve ilk üç sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin 3. Sezon finalinden sonra 4. Sezonda neler olacağı merak ediliyordu.

Elite yeni sezonda Las Encinas’ta yeni bir dönem başlıyor. Artık okulun müdürü daha katıdır ve okula üç yeni öğrenci katılmıştır. Omar ve Samuel’in ise kendilerini akademik olarak ispatlamaları gerekir ve bu yolda arkadaşları onlara yardım eder. İlk bölümde bu olayları izleyeceğimiz Elite’te yeni öğrenciler, yeni olaylara sebep olacak.

ELİTE DİZİSİNİN KONUSU NE?

İspanyol yapımı olan dizi ülkenin en seçkin okulu Las Encinas’a gitmeye hak kazanan üç gencin hikayesi ile başlıyor. Ülkede olan deprem bir çok okulun yıkılmasına sebep olur. Bu okullardan biri de Samuel, Nadia ve Christian’ın okuludur. Bu üç fakir genç kendilerini Las Encinas’ın koridorlarında bulurlar fakat okuldaki diğer öğrenciler onların gelişine pek sevinmez. Dizide bir sınıf arkadaşlarının ölü bulunması ile ise bir cinayet soruşturması başlar. Bir yandan cinayet,  bir yandan entrika dolu aşk hikayeleri, yasak aşlar ve muhafazakar aile’de yaşayan Nadia’nın okulla mücadelesi ekranlara yansıyor. Las Encinas’ın zengin gençlerinin karmaşık ilişkilerini dizi ekranlara taşıyor. İlk sezonu böyle başlayan dizi, entrikaların ve olayların büyümesi ile 3. Sezonu kapamıştı. 3. Sezonda diziye katılan Cayetana ile entrikalar artmıştı. Üçüncü sezonda Samuel ve Carla arasında yaşlananlar ile Guzman ve Nadia ilişkisi de sezona damga vurmuştu. Yeni yayınlanan 4. Sezonda yaşanacaklar ise merak konusu…

ELİTE KİMLER AYRILDI?

Elite’in üçüncü sezonu ile beraber çok sevilen karakterlerden bazıları diziden ayrıldı. Netflix İspanyol hesabından daha önceden yapılan açıklamaya göre; Ester Exposito (Carla), Danna Paola (Lu), Jorge Lopez(Valerio), Mina El Hammani (Nadia), Alvaro Rico (Polo) diziye veda etti.

ELİTE DİZİSİ OYUNCULARI;

-Itzan Escamilla (Samuel)

-Omar Shanaa (Omar)

-Aron Piper (Ander)

-Miguel Bernardeau (Guzman)

-Carla Diaz (Ari)

-Martina Cariddi (Mencia)

-Claduia Salas (Rebaka)

-Georgina Amoros (Ceyatana)

-Miguel Herran (Christian)

ELİTE 5. SEZON OLACAK MI?

Şubat 2021’de , yeni sezon galasında Netflix 5. Sezon için de Elite ile anlaşıldığını duyurdu. 4. Sezon tanıtımında 5. Sezonun olacağı haberi de verildi. Fakat 5. Sezondan daha uzun sürüp sürmeyeceği belli değil. Elite dizisinin 4 ve 5. Sezonunun arka arkaya çekildiği biliniyor. 5. Sezonun 2022 yılının Bahar aylarında yayınlanacağı düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal