Maradona’nın Evinde Kimsenin Bilmediği Detay

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybederek sevenlerini hüzne boğan efsane futbolcu Diego Maradona’nın kaldığı odada kimsenin bilmediği bir detay ortaya çıktı.

03.12.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 03.12.2020-13:44) Maradona’nın Evinde Kimsenin Bilmediği Detay

Yaşarken futbolun efsanesi olarak adını altın harflerle yazdıran Diego Maradone, geçtiğimiz hafta vefat etmiş ve hayranlarını hüzne boğmuştu. 60 yaşındaki eski Arjantinli futbolcu son günlerini ise evinde geçirdi. Kaldığı odanın dolaplarla ikiye ayrıldığı ve odanın diğer bölümünün acil müdahale odası olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Diego Maradona’nın ölüm sebebinin ise kalp krizi olduğu ortaya çıktı. İngiliz Daily Star Gazetesi, Arjantinli efsanenin son günlerini geçirdiği odanın fotoğrafını da yayınladı. Maradona’nın son günlerini geçirdiği ev, 3 aylığına kızı tarafından kiralanmıştı.  

60 yaşındaki efsanenin odası, kızı tarafından tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılayabileceği bir odaya dönüştürüldü. Fotoğrafta, Maradona’nın kaldığı odanın dolaplarla ikiye bölündüğü detayını ortaya çıkardı. Odanın bir bölümü acil müdahale alanı olarak düzenlenirken, diğer tarafı yaşamsal alan olarak kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal