Mansur Yavaş'ın seçim öncesi Ankara’daki fiyaskosu!

Seçim öncesi Ankara’da Mansur Yavaş hattında işler karışıyor. İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçimler öncesinde Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını belirterek, “Mansur Yavaş giderayak Ankara’yı parsel parsel satıyor” dedi.

28.02.2024-17:47 - (Son Güncelleme: 28.02.2024-17:47) Mansur Yavaş'ın seçim öncesi Ankara’daki fiyaskosu!

Türkiye 31 Mart’ta yerel seçimlere emin adımlarla gidiyor. 6'lı masa dağıldıktan sonra muhalefetteki kavgada seçimlere 1 ay kala sesler yükselmeye başladı. Genel seçimlerdeki başarısızlığın faturasını Kılıçdaroğlu’na keserek kurultaya giden CHP, İmamoğlu’nun desteği ile Özgür Özel’i yeni genel başkan yaparak ittifak arayışına girmişti. Eski ortağı İYİ Parti’nin kapısını çalan CHP kendisine kapılar açılmadı dolayısıyla adresin yönünü değiştiren CHP, DEM Parti ve TİP ile iş birliği yapacağını, İYİ Parti ise seçimlere ‘hür ve müstakil’ gireceklerini duyurdu. Pazarlık masalarında çözümü bulamayıp sert tartışmalar gerçekleştiren muhalefet partilerinin, bölüşemediği net bir karara verilmediği büyükşehirlerden biri olan Ankara’da da sular ise asla durulmuyor.

mansur yavaş ve cengiz topel yıldırım

Mansur Yavaş seçim öncesi neler yapıyor?

Daha önceden CHP'nin eski genel başkan başdanışmanlarından olan şimdi ise İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçim öncesi Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını söyleyerek “Mansur Yavaş giderayak Ankara’yı parsel parsel satıyor” diye konuştu.

Yıldırım: ‘‘Mansur Yavaş’ı destekledik ve kaybettik!’’

Önemli iddialarda bulunan İYİ Parti Ankara Adayı Cengiz Topel Yıldırım, partisinin aday tanıtım toplantısında çıkan kavganın arkasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın olduğunu öne sürmüştü. Aynı zamanda CHP'nin eski genel başkan başdanışmanlarından olan Cengiz Topel Yıldırım 2019 seçimlerinde, "Biz Mansur Bey'i aday yaptığımız gün Ankara'yı kaybettik" şeklinde değerlendirmesinde bulunmuştu.

Yavaş gitmeden ne yaptı?

Seçim sıkıntıları tüm şiddetiyle devam ederken, İYİ Parti ve CHP arasında gerilim hat safhaya yükselirken İyi Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yıldırım, Mansur Yavaş'ın seçimler öncesi Ankara'da taşınmaz satışını artırdığını bildirdi.

Yıldırım belge paylaştı!

mansur yavaş ve cengiz topel yıldırım

İyi Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım, “Mansur Yavaş giderayak Ankara'yı parsel parsel satıyor! Mansur Bey'in son iki ayda satışa çıkardığı taşınmazlar, dört yılda yaptığı satışın neredeyse iki katı” sözleriyle paylaştığı belgeler dikkat çekti.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal