Mansur Yavaş'ın Acı Günü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi olan Sabri Yavaş hayatını kaybetti.

10.11.2021-12:32 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-12:32) Mansur Yavaş'ın Acı Günü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'ın hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Sabri Yavaş'ın yakalanmış olduğu bir hastalığa yenik düştüğü bilgisi paylaşıldı. Sabri Yavaş'ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Beypazarı'nda defin işlemi yapılacak.

Yavaş'ın vefat haberini ise bir dğier kardeşlerden olan Mahir Yavaş paylaştı. Mahir Yavaş, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda 'Kardeşim Sabri Yavaş hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Beypazarı Mezarlığına ikindi namazına.' ifadelerinde bulundu.


EKREM İMAMOĞLU’NDAN YAVAŞ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da sosyal medya uygulama Twitter hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. İmamoğlu mesajında 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız @ mansuryavas06'ın kardeşi Sabri Yavaş'a Allah'tan rahmet; Mansur Başkanımıza, diğer yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.' ifadelerini kullanarak duygularını paylaştı.

MANSUR YAVAŞ KARDEŞİNİN NİKAHINI KIYMIŞTI

Mansur Yavaş 2019 tarihinde kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını kıymıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart’ta CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz ile dünya evine girip evlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal