Son Dakika Atatürk’ü Anma Töreninde Vatandaştan CHP’ye Sert Tepki; Siz Hainsiniz!

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat edişinin 83. yılında Taksimde Atatürk’ü anma töreni yapıldı. Tören sonrası bir vatandaş CHP’ye tepki gösterdi.

10.11.2021-12:33 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-13:04)

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat edişinin 83. yılında Taksimde Atatürk’ü anma töreni gerçekleştirildi. Atatürk’ün ebediyete gittiği saat olan 09:05’de yapılan saygı duruşundan sonra alana gelen bir vatandaş CHP’lilere tepki gösterdi.

ÇOK SAYIDA YETKİLİ TÖRENE KATILDI

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefat edişinin 83. yılında düzenlenen törene  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni ve İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Parti İl Başkanları Belediye başkanları ve vatandaşlar iştirak etti.

SAAT 09.05'DE HAYAT DURDU

Her sene olduğu gibi bu senede tören esnasında bütün vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Ne olduğunu anlamayan turistlerinde saygı duruşuna katıldığı törende, otomobil sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu. Bölgedeki Türk bayrakları yarıya indirildi.

TÖREN SONRASI BİR VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Saygı duruşu sonrası anıt karşısında fotoğraf çektiren insanları gören bir vatandaş, fotoğraf çekilen insanlara ve CHP'li protokol üyelerine tepki gösterdi. Kendisinin de CHP'li olduğunu belirten vatandaş tepkisinde şu sözleri söyledi; “Yazıklar olsun CHP’lilere Atatürk dahi diyemiyorsunuz PKK ile işbirliği yapıyorsunuz. Bende CHP’liyim sizden utanıyorum“

VATANDAŞLAR NEDEN CHP-HDP YAKINLAŞMASINDAN RAHATSIZ?

Yeni Anayasa çalışmaları sızan CHP ve HDP'de Öcalan pazarlığı sürüyor. HDP gelecek seçimlerde sandık desteği karşılığında, terörist başının serbest bırakılmasını istiyor.

CHP ile HDP'nin ortak yürüttüğü yeni anayasa çalışmaları ifşa oldu. CHP ile HDP Abdullah Öcalan'ın hapisten çıkarılması pazarlığı yapıyor. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya'nın ortaya attığı iddialara göre, önümüzdeki günlerde ittifakların yeni bir boyuta taşınacağını, HDP'nin oy desteği karşılığında Abdullah Öcalan'a ev hapsi isteyerek CHP'ye baskı yaptığını iddia etti.

HDP SÖYLÜYOR CHP TAMAM DİYOR

HDP’nin oy karşılığı CHP’ye şartlarını dayattığını belirten Ayvalı oy pazarlığı yapmanın doğru olmadığını vurgularken sözlerini şu şekilde noktaladı;  "Terörist başı üzerinden yapılan pazarlık başta olmak üzere HDP’nin tüm taleplerine CHP ya sessiz kalıyor ya da da kabul ediyor. Çok yakında tabanı alıştırma egzersizlerine şahit olacağız. Tüm olan biten bir siyaset dizaynı ve politik mühendislik. Türk halkı bunu görmeli" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal