Manisa’da Toplu Zehirlenme ! Öğrencilerin Durumu Kritik

Manisa’da yaşanan zehirlenme olayında 46 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Bedava dağıtılan pilav ve ayrandan gerçekleşen zehirlenme öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

14.10.2021-17:40 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-18:00) Manisa’da Toplu Zehirlenme ! Öğrencilerin Durumu Kritik

Manisa’nın Gördes ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. Bir ortaokulun 46 öğrencisi okul dışında yemek yedikten kısa bir süre sonra hastanelik oldu. Kusma, bulantı, nefes alamama şikayetleriyle doktora giden 46 öğrencinin 25’inde gıda zehirlenmesi gerçekleştiği belirlendi.

DAĞITILAN YEMEKTEN YEDİLER

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre 75. Yıl Ortaokulu’nda okuyan 46 öğrenci, öğle saatlerinde yemek yemek için dışarı çıktı. Bedava yemek dağıtıldığını gören öğrenciler sıraya girip yemeklerini aldılar. Yemekleri yedikten bir süre sonra mide bulantısı, kusma, karın ağrısı gibi şikayetlerle 46 öğrenci Gördes Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden edinilen bilgiye göre öğrencilerin durumunun ilk hallerine göre iyi olduğu ancak hala ciddiyetini koruduğu açıklandı.


PİLAV VE AYRAN YEMİŞLER

Hastane çocuklarından bilgi alan aileler, çocukların çoğunun durumunun iyi olduğunu  öğle arası bedava dağıtılan pilav ve ayrandan dolayı zehirlenme yaşadıklarını aktardılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal