Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne vedası Cristiano Ronaldo'ya ağır oldu!

İngiltere Premier Lig takımı Manchester United'ın İspanyol ekibi Atletico Madrid'e elenmesi nedeniyle Cristiano Ronaldo dev bir gelirden mahrum kaldı. Portekizli süper yıldızın yaşadığı kayıp ülke basınında da çok konuşuluyor.

28.03.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-16:13) Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ne vedası Cristiano Ronaldo'ya ağır oldu!

Portekiz'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo hem saha içi hem de saha dışı yaşantısı ile bir fenomen konumunda bulunuyor. Bu yıl Manchester United ile kötü bir sezon geçiren Portekizli dünya starı başarısızlığın bedelini maddi açıdan da ödeyecek.

Yıldız futbolcunun zararı büyük

Manchester United ile Şampiyonlar Ligi'nde fırtınalar estiren 37 yaşındaki yıldız, devler arenasındaki başarısızlığın bedelini büyük ödedi. Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Manchester United'ın geçirdiği kötü sezon, Cristiano Ronaldo'nun hem sponsporluk hem de sözleşmesindeki bonuslar üzerinde de kayıp yaşamasına neden olacak.

Cristiano Ronaldo'nun zararı büyük.

İngiltere'de gündem oldu

Manchester United'ın, Atletico Madrid'e elenmesinden sonra Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi serüveni de son buldu. Bu mağlubiyet Manchester United'ın sezonu kupasız kapatmasına neden oldu. İngiltere'de önceden lige havlu atan takımın tek amacı Şampiyonlar Ligi'ni kazanmaktı. The Sun gazetesine göre bu kayıp Cristiano Ronaldo'yu altı milyon euro bonus alma fırsatından da mahrum etti. Futbolcu geri döndüğü takımı olan Manchester United'ta tam anlamıyla istediğini bir türlü bulabilmiş değil. Bu yüzden Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı konuşulmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal