Eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'dan transfer itirafı geldi! Hollanda Ligi'ne geri döenceğini açıkladı

Ülkemizde bir dönem Kayserispor ve Galatasaray formalarını giyen Nordin Amrabat, Yunanistan'dan ayrılarak Hollanda Ligi'ne geri döneceğini açıkladı.

28.03.2022-12:46 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:46) Eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'dan transfer itirafı geldi! Hollanda Ligi'ne geri döenceğini açıkladı

34 yaşındaki Nordin Amrabat, kendisi hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düştü. Bir dönem ülkemizde Kayserispor ve Galatasaray formasıyla izlediğimiz Nordin Amrabat önümüzdeki sezon forma giyeceği ülkeyi açıkladı.

Amrabat'dan transfer itirafı geldi

Faslı yıldız Nordin Amrabat, transfer iddiaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;


' 2011 yılından beri Hollanda dışında oynuyorum. Artık geri dönme zamanı geldi sanırım. Herkes önceliğimin Utrecht olduğunu biliyor. Yani eğer teknik direktör Jordy Zuidam beni ararsa cevabım hayır olmaz. Hollanda'ya dönüp çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum. Ocak ayında ayrılmak istediğimi söylemiştim. Buraya serbest oyuncuyken geldim ve yakında 35 yaşına gireceğim. Her zamanki klişeyi bilirsiniz, 'Sana ihtiyacımız var, bizim için önemlisin'. Bu yüzden şu an takımdan ayrılmıyorum. Ancak ayrılmamamın sebebi oynama isteğim. Para için takımda kalmama gerek yok, zaten yeterince para kazandım. ' ifadelerini kullandı.
Bu sezon sergilediği performansı
Nordin Amrabat, bu sezon Yunanistan ekibi AEK formasıyla toplamda 25 karşılaşmada forma şansı bulurken 4 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Yunanistan'da sergilediği performans

Daha önce Türkiye'de Kayserispor ve Galatasaray formaları giyen Nordin Amrabat, bu sezon AEK formasıyla çıktığı 25 maçta 4 gol 2 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal