Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası play - off maçında Türkiye A Milli Takım'ı ile oynadıkları maç sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu!

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Türkiye'yi 3-1 mağlup eden Portekiz'de yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo maçın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı. Ronaldo yaptığı paylaşımla futbolseverlerin dikkatini çekti.

25.03.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-12:12)

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turunda A Milli Futbol Takımı, Portekiz ile karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede ay yıldızlılar rakibi Portekiz'e 3-1 mağlup oldu ve Dünya Kupası'na katılma umutları sona erdi. Oynanan maçta gözler Portekiz'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo üzerindeydi. Futbolcunun Türkiye karşısındaki performansı merak konusu olmuştu. Portekizli yıldız Türkiye karşısında gol veya asist bulamadı. Yıldız futbolcu son olarak ise maç sonu sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Futbolcu Türkiye'ye saygı duyduğunu aktardı

Cristiano Ronaldo maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Büyük hedefimiz olan 2022 Dünya Kupası yolunda ilk adım atıldı, hiçbir şey kazanılmadı, hiçbir şey elde edilmedi. Rakibe saygı duyarak, her zaman yeteneklerimize inanarak ciddi ve odaklanmış bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Haydi Portekiz, Katar'a' ifadelerine yer verdi.

Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

Paylaşımı gündem oldu

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım gündem oldu. Manchester United formasını terleten futbolcunun yaptığı paylaşım, sosyal medyadan yoğun ilgi gördü. Son olarak ise Portekiz ile Kuzey Makedonya arasında oynanacak zorlu maç futbolseverler tarafından çok büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal