Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye A Milli Takım'ı ile oynadıkları karşılaşma sonrası konuştu!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Milli Takımımızı 3-1'lik skorla yenen Portekiz Milli Takımı'nda teknik adam Fernando Santos maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

25.03.2022-11:36 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-11:48)

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yari finalinde A Milli Takım, Portekiz ile karşı karşıya geldi. Oynanan kritik maç 3-1'lik Portekiz'in galibiyeti ile sona erdi. Karşılaşmada skor 2-1'ken Burak Yılmaz'ın kaçırdığı penaltı maça damga vurdu. Son dakikalarda Burak Yılmaz ile kaçan penaltı büyük yankı uyandırırken Portekiz sonradan bulduğu 1 golle daha skoru 3-1 yaptı. Maç sonrasında ise Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aldıkları galibiyet sonrası konuştu

Teknik adam galibiyetin sonrasında yaptığı açıklamada, 'Oyunu kontrol altına aldık, birkaç fırsat yarattık ve onları gerçeğe dönüştürdük. 3-0 yapmak için fırsatları değerlendiremedik. Futbolda bunlar var. Çok iyi tepki veriyoruz. Penaltı bizim için zor olabilirdi.' ifadelerine yer verdi.


Kuzey Makedonya maçına değindi

Teknik adam devam eden açıklamalarında Kuzey Makedonya ile oynayacakları maç ile ilgili olarak, 'Bu maçlar finaldir ve finallerin her zaman söyleyecek çok şeyi vardır. Birinciyi kazandık ve şimdi ikinciyi kazanmalıyız. Odaklanmamız gereken şey bu çünkü zor bir maç olacak.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal