Manavgat Yeniden Yanıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeniden orman yangın başladı. Yangının rüzgarın etkisiyle daha da büyümesinden korkuluyor.

10.09.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-17:48) Manavgat Yeniden Yanıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeniden orman yangını başladı. Başlayan orman yangının rüzgarın da etkisiyle daha fazla büyüyüp, yayılmasından büyük endişe duyuluyor.

YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN HAVADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bağlı Taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Yangını gören vatandaşlar hemen yetkililere durumu bildirdi. Gelen ihbarlar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve yangınla mücadele için ekip sevk edildi. Yangını söndürmek için helikopterler vakit kaybetmeden havalandı. Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeniden orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgat’ta Sarp noktada başlayıp rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına havadan ve karadan müdahale başlatıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Manavgat'ta başlayıp peş peşe çıkan yangınlarla ilgili ekonomik tablo yapılan çalışmalar neticesinde şekillenmeye başladı. Buna göre alınan hasar da ortaya çıktı. Türkiye, 28 Temmuz'dan bugüne 47 ilde 209 orman yangınını söndürmek için mücadele vermişti. Türkiye’nin yangınla mücadelesine devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal