Kuzey Makedonya'da Hastanede Yangın: Çok Sayıda Ölü Var

Gelen son dakika haberlerine göre Kuzey Makedonya’ da bir hastanede patlama nedeniyle yangın meydana geldi. Yangın nedeniyle hastanede çalışan ve tedavi olan hastalardan 10 kişiden fazlasının hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

09.09.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-09:40) Kuzey Makedonya'da Hastanede Yangın: Çok Sayıda Ölü Var

Dün gece geç saatlerde Kuzey Makedonya'nın Kalkandelen şehrinde bir hastanede patlama nedeniyle yangın meydana geldi. İlk belirlemelere göre en az 10 kişinin ise vefat ettiği bilgisine ulaşıldı.

YANGINDA ÖLÜ SAYISI YÜKSELEBİLİR

Kuzey Makedonya’da koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü bir hastanede patlama sonrasında yangın çıktı. Yetkililerden alınan bilgilere göre en az 10 kişi hayatını kaybetti. Ölü sayısının artabileceği ise gelen bilgiler arasında. Kuzey Makedonya Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ‘Şu ana kadar yangında 10 kişinin hayatını kaybettiği onaylandı. Ancak bu sayı yükselebilir. Bugün çok üzücü bir gün. Sağlık Bakanı Venko Filipçe, ailelere derin başsağlığı diliyor" sözlerine yer verildi. Kuzey Makedonya Başbakanı Zoran Zaev ise yangının söndürüldüğünü belirterek yangına patlamanın neden olduğunu duyurdu. Başkan açıklamasında ‘Yangına patlama neden oldu. Yangın söndürüldü, ancak birçok hayat da söndü. Hayatta kalma mücadelesi hala sürüyor" dedi.

YANGINDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN TÜRKİYE’DEN TAZİYE MESAJI

Kuzey Makedonya’da meydana gelen yangına bir taziye mesajı ise Türkiye’den geldi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ‘Kuzey Makedonya'nın Kalkandelen şehrinde devlet hastanesinin koronavirüs merkezinde gerçekleşen patlama ve sonrasında çıkan yangında vefat edenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" diyerek taziye mesajını iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal