Malatya’da katliam gibi kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Malatya Darende ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazası sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

14.04.2024-17:26 - (Son Güncelleme: 14.04.2024-17:26)

Malatya’nın Darende ilçesinde acı bir kaza meydana geldi. Darende’nin Nadir Mahallesi’nde yaşanan kaza sonucunda edinilen ilk bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı. 

Malatya’da katliam gibi kaza

AA’da yer alan habere göre; Batuhan Yılkınc'ın kullandığı 44 DZ 542 plakalı araç ile henüz sürücüsü belirlenemeyen 06 DTB 449 plakalı araç, D300 kara yolunda Nadir Mahallesi mevkisinde çarpıştı. Olayın bildirilmesi üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Batuhan Yılkınc'ın yanı sıra Hüseyin Taha, Hacer ve Meryem Tuana Bozkurt ile Cihan, Gül, Rana ve Cihangir Aydın yaralandı.

Malatya’da katliam gibi kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Durumu ağır olan Hüseyin Taha ve Hacer Bozkurt, ambulans helikopterle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan Meryem Tuana ve Hacer Bozkurt ile Batuhan Yılkınc, kaldırıldıkları hastanelerde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumunun ise kritik olduğu belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal