Makyaj Fırçalarını Şampuanla Yıkayın

Birçoğumuz makyaj yapmayı severiz. Kozmetik ürünleri yüzümüze uygularken bazı malzemeler de kullanırız. Makyaj malzemeleri kadar onları temiz tutmak da önemlidir. Makyaj fırçalarınızı temizlerken dikkat etmeniz gerekenleri sizler için derledik.

26.10.2019-09:43 - (Son Güncelleme: 26.10.2019-09:30) Makyaj Fırçalarını Şampuanla Yıkayın

Makyaj malzemelerini temizlerken nelere dikkat etmek gerekir? Makyaj fırçaları hangi yöntemlerle temizlenir? Tüm bu soruların cevapları içeriğimizde.

MAKYAJ MALZEMELERİNİZİ TEMİZLERKEN DİKKAT

 

Şampuan kullanın

Makyaj fırçalarını temizlerken öncelikle nazik olmak gerekir. Ürüne zarar verecek hareketlerden ve temizlik malzemelerinden uzak durmanız gerekir. Malzemeleri şampuanla yıkayarak daha temiz hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Ağır şampuanlardansa daha çok bebek şampuanını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Güzel durulamaya özen gösterin 

Musluğunuzdan ılık su aktığından emin olun ve bütün makyaj fırçalarınız güzelce temizlenene dek suda tutmaya dikkat edin.

Kurutma makinası kullanmayın! 

Makyaj fırçalarınızı tertemiz yaptıktan sonra kurutma makinasında kurutmayın. Aynı şekilde bu yol fırçanızdaki kıllara zarar verecektir. Fırçanızın kendiliğinden kurumasını beklemelisiniz. Aksi halde  fırçanız bozulacaktır. 

Son Dakika Kadn Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal