Kilo Vermek İsteyenlere Ayran Detoksu

Bir türlü hedeflediğiniz kiloya inemiyor musunuz? Peki hiç diyetinizi destekleyici ayran detoksu yapmayı denediniz mi? Ayran detoksu nasıl yapılır? Ayran detoksu ile kilo verilir mi? İşte kilo vermek isteyenler için ayran detoksu….

26.10.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 19.08.2021-10:47)

Fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin son dönemde en sık araştırdığı konuların başında, ayran detoksu geliyor. Peki ama ayran detoksu nasıl yapılır? Ayran detoksu ile kilo verilir mi? Bizde sizler için ayran detoksuna dair tüm merak edilenleri haberimizde bir araya getirdik. İşte kilo vermek isteyenler için ayran detoksu tarifi…

AYRAN DETOKSU KİLO VERDİRİR Mİ?

Diyete başlayanların vazgeçilmez içecekleri arasında ayran ilk sırada yer alır. Bunun nedeni ayranın, hem uzun süreli tokluk hissi vermesi hem de az beslenme ile vücutta eksik kalan vitaminleri takviye etmesidir. Aynı zamanda ayran sindirim sistemini destekler ve bağırsaklarda besin emilimini azaltır. 

AYRAN DETOKSU NASIL YAPILIR?

Birçok yemeğin yanında severek tükettiğimiz milli içeceğimiz ayran, kilo vermek isteyenlerinde imdadına koşuyor. Nasıl mı? Gelin beraber bakalım…

Birçoğumuzun öğünlerde vazgeçilmezi olan ayranla kilo verilir mi demeyin. Ayran detoksu yaparak hem sağlıklı beslenmiş hem de kilo vermiş olacaksınız. Siz de bu yöntemle zayıflamak isterseniz gelin içeceğimize birlikte bakalım.

AYRAN DETOKSU MAKSİMUM 2 GÜN UYGULANMALI

Ayran detoksu yaparken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Bunlardan en mühimi ayran detoksunun 2 günden daha uzun süre yapılmaması gereğidir. Ayran detoksu yaptığınız zaman  kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşillik ve 1 dilim az yağlı beyaz peynir yemelisiniz. Kahvaltı öğünününden sonra ise gün içinde ikişer saat ara ile ayran aşı çorbası içmelisiniz. Diyet esnasında akşam saat 20.00'dan sonra hiçbir şey yememeniz gerekiyor. Bir de her gün en az 30 dakika boyunca muhakkak yürümelisiniz. Bununla beraber bol su içmeyi de sakın aksatmayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal