Makyaj Fırçaları Temizlemenin Püf Noktaları

Güzel bir makyajın en önemli püf noktası, makyajda kullanılan fırçalar. Makyaj fırçalarınızı ne kadar temiz tutarsanız o kadar güzel sonuçlar alırsınız. Sizin için hazırladık, makyaj fırçaları temizlemenin püf noktaları

06.04.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 06.04.2021-17:24) Makyaj Fırçaları Temizlemenin Püf Noktaları

Makyaj fırçalarını temiz olması cildinizi mikrop ve bakterilerden korur. Bu nedenle makyaj fırçalarınızı düzenli olarak temizlemeli ve öyle kullanmalısınız. Peki makyaj fırçalarını nasıl temizleyeceğim? diyorsanız işte makyaj fırçaları temizlemenin püf noktaları.

MAKYAJ FIRÇALARI TEMİZLEMENİN PÜF NOKTOLARI


Fırçalarınıza nazik davranın

Makyaj fırçalarınızı temizlerken ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey mümkün olduğunca nazik davranmak olmalıdır. Fırçalarınızı temizlerken sabırlı ve yumuşak bir şekilde yapmanızı öneriyoruz. Aksi taktirde hırpalanacak ve yıpranacaktır ve bir de tabi fırça temizliğinizi yaparken ılık su kullanmaya özen gösterin.

Şampuan kullanın

Makyaj fırçalarını şampuanla yıkayarak daha temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Ağır şampuanlar yerine daha çok bebek şampuanını kullanmanızı öneririz.


Durulamaya özen gösterin

Musluğunuzdan ılık su aktığına emin olun ve tüm makyaj fırçalarınız iyice temizlenene kadar suda tutmaya özen gösterin.

Fırçaları kurutmak için makine kullanmayın

Makyaj fırçalarınızı temizledikten sonra kurutma makinası kullanmayın. Aynı şekilde bu yöntem de fırçanızdaki kıllara zarar verecektir. Fırçanızın kendiliğinden kurumasını bekleyin. Aksi taktirde fırçanız bozulacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal