Mahsur Kaldığı Dağda Donmak Üzere Olan Adamı Köpeği Kurtardı

Dağ yürüyüşü için gezintiye çıktığı sırada düşerek yaralanan ve 13 saat karlı dağ arazisinde mahsur kalan adamı, köpeği donmaktan kurtardı.

06.01.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-10:15) Mahsur Kaldığı Dağda Donmak Üzere Olan Adamı Köpeği Kurtardı

Hırvatistan’da yaşanan olayda, yürüyüş yapmak için dağa çıkan adamın hayatını köpeği kurtardı. Karlı dağ arazisinde yürüyüş yaparken düşen ve yaralanan adam tam 13 saat boyunca karlı arazide rehin kaldı. Gezintiye beraber çıktığı köpeği adamın üzerine yatarak, sahibini donmaktan kurtardı. Adamı kurtarmak için olay yerine gelen ekipler, köpeğin müdahalesi olmasa adamın donmaktan kurtulmasının mümkün olmadığını söyledi. 

Hırvatistan'da dağ yürüyüşüne çıktığı sırada düşerek yaralanan bir adam, köpeğinin 13 saat boyunca üzerinde yatarak vücudunu sıcak tutması sayesinde hayata tutundu. Kurtarma ekipleri, North olmasaydı sahibi Brkic'in bu kadar uzun süre soğuk havada kurtulabilmesinin mümkün olamayacağını söyledi.

13 SAAT MAHSUR KALDI

Arkadaşları ile dağ yürüyüşüne giden Brkic, ekipten ayrıldığı sırada düşerek yaralandı. Aldığı yara ile hareket edemeyen adama arkadaşları da ulaşamadı. 13 saatlik mesafede mahsur kalan adama kurtarma ekipleri gelene kadar köpeği müdahale etti. Adamı aramak için dağa gelen ekipler, Brkic’in donmuş bedenini ararken North isimli köpeği buldu. Ekipleri sahibinin yanına götüren North, Brkic’in hayatını kurtardı. 


HAYVANLARIN SEVGİSİNİN SINIRI YOK 

Yaşanan olay sonrası açıklamalarda bulunan Brikic, köpeğinin hayatını kurtardığını belirtti. Hırvatistan dağ kurtarma hizmetlerinin Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda köpeğin sahibinin etrafında yatıp 13 saat boyunca onu sıcak tuttuğu belirtilerek, "İnsan ve köpek arasındaki dostluk ve sevginin sınırı yok" paylaşımı yapıldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal