Asit Kuyusunda Facia! Fabrika Sahibi Düştü İşçiler Kurtarmaya Çalıştı

Eskişehir'de fabrika sahibi Bayram Kurtuluş, inşaat sahasında gezerken asit kuyusuna düştü. Kendisini kurtarmak için fabrikadaki işçiler seferber oldu.

28.09.2021-18:16 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-18:33) Asit Kuyusunda Facia! Fabrika Sahibi Düştü İşçiler Kurtarmaya Çalıştı

Eskişehir'de bir fabrikaya ait ek bina inşaat sahasında bulunan asit kuyusuna düşen iş yeri sahibi ile onu kurtarmaya çalışan bir işçi hayatını kaybetti. 

Eskişehir'de, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikanın sahiplerinden olan Bayram Kurtuluş (60), fabrikada inşaat çalışmasını kontrolü esnada kapağı açık bulunan asit kuyusuna düştü. 

KURTARMAK İÇİN ASİT KUYUSUNA GİRDİ 

Durumu hemen fark eden işçilerden Erkan Karahüyüklü, Bayram Kurtuluş'u kurtarmak için düştüğü asit kuyusuna girdi. Etraftaki işçiler tarafından kuyudan çıkarılan Bayram Kurtuluş ve Erkan Karahüyüklü, kaldırıldıkları Eskişehir Şehir Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bayram Kurtuluş ve onu kurtarmak için asit kuyusuna giren Erkan Karahüyüklü’yü kurtarma çalışmaları esnasında kuyudaki asitten etkilenen 8 işçi de aynı hastanedeki tedavilerinden sonra taburcu edildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal