Bir Melek İpek Vakası Daha! Canını Kurtarabilmek İçin Kocasını Öldürdü

İstanbul'da yaşayan Nuran Özdemir, kendisini döven ve aldatan kocasını bıçaklayarak öldürdü. Nuran Özdemir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28.09.2021-18:15 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-18:15) Bir Melek İpek Vakası Daha! Canını Kurtarabilmek İçin Kocasını Öldürdü

Antalya'da  eşi Ramazan İpek'i öldüresiye dayak yediği sırada silahla öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ceza verilmesine yer olmadığına hükmedilerek tahliye edilen Melek İpek olayının bir benzeri de İstanbul'da yaşandı.

İki çocuğuyla birlikte yaşayan 46 yaşındaki Nuran Özdemir'in kocası Ahmet Özdemir boşanma davası açtığı için ayrı yaşıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde karısının Eyüpsultan'daki evine gelen Ahmet Özdemir, zorla evine girmeye çalıştı.

DARBEDİLİNCE BIÇAĞA SARILDI

Komşularının rahatsız olmaması için kapıyı açan kadın, kocası tarafından darp edildi. Başından kan aktığını gören kadın, kocasının saldırısından kurtulmak için mutfaktan bıçak alarak rast gele etrafa savurmaya başladı. Bu sırada darp edilmeye devam edilen kadın evden kaçmak isterken kızının çığlıklarını duyunca geri döndü ve kocasını kanlar içinde buldu.

EŞİ HAYATINI YİTİRDİ

Yeğenine polisi ve ambulansı aramasını söyleyen Nuran Özdemir yerde yatan eşine tampon yapmaya başladı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemir hayatını kaybetti.

DÜN GECE GELMESEYDİ BUNLAR YAŞANMAYACAKTI

Gözaltına alınan Nuran Özdemir, polis merkezindeki ifadesinde, 15 yıllık eşinin kendisine boşanma davası açtığını, ikametinde 9 yaşındaki oğlu ve 14 yaşındaki kızıyla yaşadığını anlattı. Ahmet Özdemir'in 3 yıldır başka bir kadınla yaşadığını, birlikte yaşadıkları sırada da eve sürekli alkollü geldiğini ve kendisiyle çocuklarını darp ettiğini söyledi.

Eşinin iş yeri açarken ve araba alırken kendi bilgilerini kullandığını söyleyen genç kadın, kocası yüzünden borçlandığını bu nedenle icralık olduğunu söyleyerek, "Dün gece yine huzurumuzu bozmak için gelmeseydi bu olaylar olmayacaktı" dedi.

KENDİSİNİ KURTARMAK İÇİN KOCASINI ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI

Emniyetten Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Nuran Özdemir, eşinin ölümünden dolayı çok pişman olduğunu, amacının öldürmek değil kendisini korumak olduğunu ifade etti. Nuran Özdemir tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal