Mahkum bugün neden yok? Mahkum yeni bölüm yok mu, bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fox TV’nin başarılı dizisi Mahkum’un yeni bölümün bu akşam kanalın yayın akışında yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Peki Mahkum bugün neden yok? Mahkum yeni bölüm yok mu, bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Soruların yanıtları haberimizde...

31.03.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-15:17) Mahkum bugün neden yok? Mahkum yeni bölüm yok mu, bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fox TV’nin sezona damga vurması beklenen dizilerinden birisi olan Mahkum’da heyecan dozu her yeni bölümle birlilkte bir kademe daha artıyor. Sevilen dizinin başrollerinde yer alan Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu’nun performansı da bu duruma birinci derecede etki ediyor. Fakat Mahkum dizisinin Fox TV’nin 31 Mart 2022 Perşembe gününün yayın akışında yer almaması sebebiyle izleyenlerin kafasında soru işareti oluştu. Dizi severler ‘’Mahkum bugün neden yok? Mahkum yeni bölüm yok mu, bitti mi, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?’’ sorularının yanıtlarını bulmak için arama motorlarına yöneldi.

Mahkum bugün neden yok?

Aksiyon, aşk ve dram temalarının başarıyla işlendiği dizilerden birisi olan Mahkum’un yeni bölümü bu akşam ekranlarda olmayacak. Fox TV’nin Mahkum dizisinin yeni bölümünü neden bu akşam yayınlamadığı gizemini koruyor.

Mahkum dizisi

Mahkum dizisi son bölümde neler yaşandı?

Büyük bir mücadelenin ortasında iken ortadan aniden kaybolan Fırat ve Barış, çevrelerindeki insanların tedirgin olmasına sebep olur. Her tarafta aranmalarına rağmen bulunamayan ikilinin nerde ortaya çıkacağı büyük merak konusudur.

Sözünün tutulmaması sebebiyle sinirli olan Sinyor ise Fırat’tan intikam almak için harekete geçer. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal