Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak, ne zaman final yapıyor?

129 bölümdür ekranlarda seyirciyle buluşan ve çok sevilen 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin final yapacağı söyleniyor. 3 sezonluk dizinin 4. sezonda final yapıp yapmayacağını araştıran dizinin takipçileri için detaylar...

30.03.2022-22:43 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-22:43) Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak, ne zaman final yapıyor?

Başrollerini Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı çok sevilerek izlenen dizi gündeme geldi. En son 129. bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağını seyirciler merakla beklemeye başladı. Züleyha ile Hakan'ın arasında yaşanan sorun herkesi üzmüş ve şaşırtmıştı. Züleyha konak mühürlenmiş ve Kerem Ali kaçırılmıştı. Bunların ardından Hakan'ın yaptığı hareket tüm gerçekleri gözler önüne serer. Fikret ve Hakan karşı karşıya gelme kararı alırlar. Tüm bu olaylar seyircileri daha çok heyecanlandırdı ve meraka düşürdü. Dizi severler yeni bölümü heyecanla beklemeye başladılar. Her perşembe akşamı 20:00'de ekranlarda seyirciyle buluşan dizinin final yapıp yapmayacağı henüz belli değil. İddialara göre yeni sezon yani 4. sezonun sonunda dizi final yapacak. Bir diğer iddiaya göre ise 9 Haziran 2022 perşembe günü yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova Final

Dizinin kadrosu:

Hilal Altınbilek - Züleyha (Güzel fakat şanssız, kısmetsiz, mütevazı, iyi niyetli, zeki genç kızımız. Züleyha için para asla önemli değildir. Onun tek arzusu Yılmaz ile dünya evine girmek ve huzurlu bir yuva kurmaktır. Bir gün Züleyha'nın üvey abisinin yaptığı bir olay Züleyha'nın hayatını mahveder. Bu olaydan sonra Züleyha'nın tek çaresi, Yılmaz ile birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama zorlu kararlar, acımasız hayat, zor durumlar onların peşini bırakmayacaktır.)

İbrahim Çelikkol - Hakan Gümüşoğlu (Gizemli, adaletli, karizmatik bir İzmir beyefendisi. Herkesin aksine, kendi zenginliğini ve varlığını kendi elde etmiştir. Üniversite için Berlin'e gittiği dönemde Demir Yaman ile tanışır.)

Furkan Palalı - Fikret Fekeli (Çok inişli çıkışlı bir yapısı vardır. Hem yumuşak hem sert, hem aşırı duygulu hem çok soğuk, öfkesini gizleyemeyen ve kendine zaman zaman hakim olamayan... Uzun yıllar boyunca Almanya'da yaşamış ve daha sonra topraklarına dönmüştür. Fakat gelmesinin ardında çok büyük ve olaylı bir neden gizlidir.)

Hülya Darcan - Lütfiye Duman (Tatlı dilli, sevecen, Boşnak köklü bir kadın. Kocası Muzaffer öldükten sonra yalnız yaşamaya başlar.)

Erkan Bektaş - Abdülkadir Keskin (Korkudan uzak ve bilge bir adam. Babasından miras kalan Abdülkadir'in Adnan ve Demir Yaman ile kapanmayan bir hesapları vardır. İş için Çukurovaya geldiği sanılsa da aslında intikam için geri dönmüş bulunmaktadır.)

Altan Gördüm - Haşmet Çolak (Diğer bir ismiyle 'Çolak Ağa'. Hasımları ile arasında olan olay neticesinde hasımlarını vurmuş ve 20 yıldır içeride yatmaktadır. Hapisten çıktıktan sonra Çukurova'ya döner ve hesap sormak için tekrardan kendini gösterir.)

Bülent Polat - Gaffur (Yamanlar'ın çiftliğinin kahyasıdır. Adanalı'dır. Babasından izinden gitmekte, önceden babasının kahyalığını yaptığı konakta şimdi kendisi kahyalık yapmaktadır.)

İlayda Çevik - Betül Arcan (Şermin Yaman'ın kızı ve Demir Yaman'ın kuzenidir. Güzel olduğu kadar kaprisli ve sosyetiktir. Lüks hayata bayılır.)

Serpil Temur - Haminne (Hünkar Yaman'ın annesi, Demir Yaman'ın ve Betül Arcan'ın anneannesidir. Çok yaşlı olmasından dolayı çoğu zaman kelimeleri, durumları ve yaşananları karıştırmaktadır. Bazen bu durum güldürse de bazen de hüzünlendirmektedir.)

Sibel Taşçıoğlu - Şermin Yaman (Hünkar'ın ve Demir Yaman'ın gizli ve sinsi düşmanıdır. Babası Şerafettin Yaman'dan kalmış olan mirası yiyip bitirdiği için Demir'den geçinmektedir. Kocasını sevmeyen ama boşanmak da istemeyen bir kadındır. Tek hedefi tüm Yaman ailesinin mirasının kendisine ve kızına kalmasını sağlamak.)

Aras Şenol - Çetin (Fekeli'nin sağ kolu ve Yılmaz'ın da çok yakın dostudur. Çalışmayı seven, namuslu ve saf biridir. Fekeli Ağa'yı babası gibi sevmekte ve saymaktadır.)

Polen Emre - Fadik (Konakta çalışanlardan biridir. Dedikodu yapmaya bayılır.)

Yeliz Doğramacılar - Füsun (Şermin'in en yakın dostu. Kendini hayır işlerine veren Füsun denek işleriyle uğraşmaktadır.)

Şahin Vural - Raşit (Raşit kimsesiz biridir. Öncesinde Hatip Ağa'nın yanında çalışırken daha sonra kendini bir anda Yamanlar Konağı'nda çalışırken bulur.)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal