İbo Show Saba Tümer kimdir, nereli, evli mi? Saba Tümer kaç yaşında, gerçek adı nedir? Saba Tümer hayatı ve biyografisi

Star TV’nin sevilen programı İbo Show’un bu akşamki konuklarından birisi olan Saba Tümer’in hayatı ve biyografisi insanların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki İbo Show Saba Tümer kimdir, nereli, evli mi? Saba Tümer kaç yaşında, gerçek adı nedir? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

30.03.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-21:48) İbo Show Saba Tümer kimdir, nereli, evli mi? Saba Tümer kaç yaşında, gerçek adı nedir? Saba Tümer hayatı ve biyografisi

Star TV’nin sevilen müzik programı İbo Show’da yine birbirinden ünlü isimler milyonlarca insanın karşısına konuk olarak çıkacak. Sunuculuğunu İbrahim Tatlıses’in yaptığı İbo Show’un yeni bölümündeki konuklarından birisi sabah programlarının aranan sunucusu Saba Tümer olacak. Gülüşüyle gündem olan isimlerden birisi olan Saba Tümer’in hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen insanlar arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı.

İbo Show Saba Tümer kimdir, nereli, evli mi?

Saba Tümer, 5 Aralık 1970 tarihinde İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata merhaba dedi. 1995 senesinde talihsiz bir şekilde annesini kaybeden Saba Tümer, Özel İzmir Fatih Lisesi’ni bitirdi. Tümer, aynı zamanda Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümüne giriş yaptı.

Medya dünyasına ilk olarak Show TV’de başlamak üzereyken annesinin iznini alamaması üzerine Sky TV’de ilk medyacılık deneyimini yaşadı. Sky TV’de çalışmaya devam eden Saba Tümer, diğer yandan da diksiyon dersleri alarak kendisini geliştirdi.

1997 yılından NTV’ye giren Saba Tümer dört yıl boyunca bu çatı altında görev alırken, Nstyle dergisinde de bu süre içerisinde içerikler paylaştı.

Saba Tümer kimdir

NTV sonrasında Show TV’ye giriş yapan Saba Tümer, burada dış haber sorumlusu olarak yer aldı.

Show TV kariyerinden sonra Skytürk kanalındaki Ne Var Ne Yok programında yer alan Saba Tümer, buradaki başarısıyla ‘’En İyi Kadın Haber Spikeri’’ ödülünün sahibi oldu.

Skytürk’ten yeniden Show TV’ye geri dönen Saba Tümer, Cem Özer ile birlikte Haberiniz Var Mı? Programının sunuculuğunu yaptı. İki ay boyunca yayınlanan bu programın yayından kaldırılması sonrası medya dünyasına ara veren başarılı sunucu 31 Mart 2008 tarihinde Habertürk’teki Saba Tümer ile Bu Gece programıyla yeniden mesaisine başladı.

Oya Germen ile birlikte Yok Daha Neler programını sunan Saba Tümer, sonrasında yeniden Saba Tümer ile Bu Gece programını sunmaya başladı.

Saba Tümer, şu sıralarda TV8’de yayınlanan Saba ile Oyuna Geldik programında sunucu olarak yer almaya devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal