Mahkemeden Oktay Kaynarca’yı Şok Eden Karar!

Son dönemlerin reyting rekorları kıran, milyonları ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekildiği otelde arbede yaşandı.

17.09.2021-16:33 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-17:06) Mahkemeden Oktay Kaynarca’yı Şok Eden Karar!

İstanbul Maltepe’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekildiği otelde  set ekibinin kaldığı odayı tekmeledikleri , oyunculara hakaret ve tehdit edildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Mahkeme tarafından çağrı kağıdına rağmen duruşmaya gelmeyen içlerinde Oktay Kaynarca’nın da bulunduğu 5 kişilik grup hakkında zorla getirilme kararı çıkarıldı. Müşteriler ve set çalışanları arasında çıkan arbedede tanık olarak dinlenen otel çalışanı , ‘Müşteriler  set çalışanlarına karşı hakaret ve tehditlerde bulunuyordu. Bir süre sonra dizi oyuncuları da üst kata çıktı arbede yaşandı ‘dedi. Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya 4 sanık ve taraf avukatları katıldı.

SİZİN DİZİDE YAPTIKLARINIZI BİZ GERÇEKTE YAPIYORUZ 

Sanıklardan Volkan Çam savunmasında olay yerindeki arkadaşları Can Cem İyidoğan ve Burak Özcan ile eşiyle kavga ettiği için otelde kaldığını belirterek ,’Sesler üzerine üçümüz koridora çıktık. Koridorda ismini sonradan öğrendiğim Şiyar isimli şahsın dizi oyuncularından birine ‘sizin dizide yaptıklarınızı biz gerçekte yapıyoruz 'dediğini duydum. Ben ve iki arkadaşım sadece koridorda olup biteni izledik’ dedi. Volkan Çam suçlamaları reddederek suçlamaları inkar etti. Volkan Çam’ın yaptığı savunmaya karşılık Can Cem İyidoğan ise ‘Dışarıdan sesler geldi .Ben sadece kapının ağzından olup biteni izledim dedi. 

MÜŞTERİLER ÜSTSÜZ DOLAŞTIKLARI İÇİN KAVGA ÇIKMIŞ 

Otelde görevli olarak çalışan ve tanık olarak dinlenen S.Y ‘Olay günü set çalışanı kadınlardan biri yanımıza gelip erkek müşterilerden bazılarının üstsüz gezdiğini görüp şikayette bulundu. ’ Bir süre sonra üst kata çıkıp baktığımda set çalışanları ve müşteriler arasında kavga yaşanıyordu dedi. 

MAHKEME KAYNARCA’YA ZORLA GETİRME KARARI ÇIKARDI

Oyuncular Oktay Kaynarca ,Yunus Emre Yıldırımer, Tevfik Erman Kutlu’nun aralarında bulunduğu 5 müşteki , bir tanık ve bir sanık olmak üzere toplam 7 kişi hakkında zorla getirme kararının çıkarılmasını uygun gördü. Diğer yandan başka suçlardan cezaevinde bulunan sanıklar Onur Destegül ve Şiyar Altosun’un SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılması için cezaevine müzekkere yazılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal