Oktay Kaynarca İle Saba Tümer’in Esprili Diyalogu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, yakın arkadaşı Saba Tümer ile Bebek'teki bir mücevher dükkanında karşılaştı. İkilinin arasında geçen esprili diyalog ise dikkat çekti.

18.03.2021-12:31 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-12:31) Oktay Kaynarca İle Saba Tümer’in Esprili Diyalogu

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile güzel sunucu Saba Tümer, geride bıraktığımız gün Bebek'teki bir mücevher dükkanında kameralara yansıdı.

Bir mücevher dükkanında karşılaşan Saba Tümer ile Oktay Kaynarca, birbirlerine sarılıp hasret giderdi. Ünlü isimler, o sıra kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının röportaj ricasını da kırmadı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Oktay Kaynarca ile Saba Tümer’in arasında geçen evlilik diyalogu ise dikkat çekti.

‘EVDE KALDI, NE YAPAYIM?’

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Saba Tümer ile evlilik kararı almışlar gibi espri yaparak ‘Evde kaldı, ne yapayım?’ ifadelerini kullandı. Hürriyet'in haberine göre; güzel sunucu da yakın arkadaşının sözleri üzerine ‘Ben hediyemi seçeyim’ dedi.

Basın mensuplarının ‘Kır düğünü yapacağınızı duyduk, doğru mu?’ sorusu üzerine kahkaha atan Oktay Kaynarca, ‘Hadi oradan, abartmayın!’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal