Magnolia Tatlı Nasıl Yapılır? Magnolia Tatlı Tarifi

Hep dışarıda yemeye alışkın olduğumuz nefis magnolia tatlısını evde denemeye ne dersiniz? Yumuşacık ve lezzetli yiyimi ile akılları başlardan alan harika tatlının malzeme listesini ve hazırlanışını sizler için derledik.

24.09.2019-09:17 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-09:05)

Evde hazırlayabileceğiniz meşhur magnolia tatlısının nasıl yapıldığını ve hazırlanış aşamalarını bizimle öğrenmek ister misiniz? İşte nefis  bir tarifle magnolia tatlısı tarifi.

MAGNOLİA TATLISI TARİFİ

Malzemeler; 5 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker, 1 paket vanilya, 1 adet yumurta sarısı, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1,5 çay bardağı krema, 1 paket bebe bisküvisi, 15-20 adet çilek.

Hazırlanışı; Bir tencerenin içine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını alın. İyice karıştırın. Orta ateşte kıvam alana dek çırparak pişirin. Kıvam alınca da ocaktan indrin ve karıştırıp biraz ılımasını bekleyin. Ilıdığında ise içine krema ve vanilyayı katarak mikser ile  iyice çırpın ve soğuması için bırakın. Bisküvileri rondodan geçirdikten sonra çileklerin saplarını çıkartıp istediğiniz boyutlarda kesin.

Soğuttuğunuz pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına güzelce yayın. Üstüne bisküvi ve çileklerden ekleyerek katlar çıkın. Tüm bisküvi, puding ve çilekleri kuplara bölüştürün. En üste çilek koymayın. Sonrasında buzdolabında 3-4 saat soğuması için bırakın. Servis yaparken üzerini bisküvi, çilek veya muz, çikolata sos gibi isteğe göre farklı soslarla süsleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal