Şenay Devi'den Okan Kurt ve Demet Akalın Boşanması Hakkında Şaşırtan Açıklama!

Geçtiğimiz 6,5 yıllık evliliklerini noktalayan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti için ünlü astrolog Şenay Devi'den şaşırtan bir açıklama geldi.

12.10.2018-16:50 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-16:42) Şenay Devi'den Okan Kurt ve Demet Akalın Boşanması Hakkında Şaşırtan Açıklama!

Demet Akalın'ın Beykoz'da bulunan evin ehaciz gelmesini ardından 6,5 yıllık eşi Okan Kurt'a boşanma davası açmış ve tek celsede bitmişti.

Ünlü astrolog Şenay Devi, Mesut Yar'la Laf Çok isimli programa katıldı. Devi, ünlü popçu Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması hakkında açıklamalarda bulundu.

'KOVA-ASLAN BURCU TUTULMASI ETKİLİ OLDU'

Ünlü astrolog Şenay Devi, Okan Kurt ve Demet Akalın boşanmasına değinerek, 'Tutulmalar astrolojide çok önemli. Kova-Aslan burcu arasındaki tutulmalar özellikle ünlülerin ve liderlerin özel hayatlarında ani bitişler, hastalıklar ve kazalara sebebiyet verdi. 2019 Mart'ında kadar beklenmedik şok edici olaylar olmaya devam edecek. Demet Akalın'ın boşanması, bazı ünlü isimlerin aniden sağlık problemleriyle karşı karşıya kalması gibi…

'EGO ÇATIŞMALARINDAN UZAK DURMAK LAZIM'

Kaçış olmadan mücadele etmek gerekli. Şu dönemde bireysel anlamda ego çatışmalarından uzaklaşmak lazım. Asla bitmez dediğimiz evlilikler sonlandı. Birbirimizle yarış haline girmememiz gerekli…' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal