Okan Kurt, Demet Akalın'ın Arkadaşını Dövdü mü?

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın organizatörlüğünü yapan Halil Yıldırım'ın, boşanma sürecinden sonra Kurt'la arası bozulmuştu. Geçtiğimiz hafta Okan Kurt'la aynı mekanda karşılaşan Halil Yıldırım, dayak yediğini iddia etti.

10.10.2018-15:17 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-15:06) Okan Kurt, Demet Akalın'ın Arkadaşını Dövdü mü?
Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın'ın organizatörlüğünü yapan Halil Yıldırım'ın, boşanma sürecinden sonra Kurt'la arası bozulmuştu. Geçtiğimiz hafta Okan Kurt'la aynı mekanda karşılaşan Halil Yıldırım, dayak yediğini iddia etti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında Bircan Bali, bir dönem iş adamı Okan Kurt'un da işlerini yapan organizatör Halil Yıldırım'ın, geride bıraktığımız hafta sonu bir mekanda Okan Kurt'tan dayak yediğini iddda etti.

'Söylemezsem Olmaz' programının ünlü sunucusu Bircan Bali programda, kendisini Okan Kurt'la aynı mekanda bulunduğu bir arkadaşının aradığını ve ünlüler tarafından tanınan bir isim olan Halil Yıldırım'ın, Okan Kurt tarafından dövüldüğünü anlattı. Programda ikilinin ağza alınmacak küfürlerle kavga ettiğini anlatılırken, iş adamı Okan Kurt'un, 'Siz benim paramı mı yiyeceksiniz?' cümlesini kurduğu söylendi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal