Nefes Nefese Boran Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Oynadığı Diziler

Nefes Nefese Boran kimdir diye merak edenler için Nefes Nefese Boran’ın gerçek adı, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler yazımın devamında sizlerle.

06.10.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-17:06) Nefes Nefese Boran Kimdir? Gerçek Adı Ne? Daha Önce Oynadığı Diziler

Nefes Nefese Boran kimdir diye merak edenler için Nefes Nefese Boran’ın gerçek adı, yaşı, boyu, kilosu, daha önce rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler yazımın devamında sizlerle.

Nefes Nefese Boran Kimdir?

Star Tv ekranlarının TMC Film yapımı çok yakında seyirciyle buluşacak olan Uğur Yücel’in hem yönettiği hem de Ayaz karakterine hayat verdiği Nefes Nefese dizisinde Boran, Rüya’nın Suriye’de olduğunu öğrendiği annesinin peşinden gitmek için evlenmeyi kabul ettiği kişidir. Rüya ile evlenen Boran’ı da bu hikayede zorlu günler beklemektedir.

Savaşın tam göbeğinde olan bir bölgeye gitmek için bu yolu seçmekten başka çaresi kalmayan Rüya, kıyafetlerini bile ortama uygun hale getirip annesi için her şeyi göze almıştır. Ancak Boran ile çıktığı bu yolda Rüya’yı bekleyen sürpriz gelişmeler sonucu on altı yıl önce annesini kaybetmiş olan ve annesinin kokusunu almak için o topraklara geri dönen Yusuf ile karşılaşır. Yusuf ile Antakya’ya geri dönmek mecburşyetinde kalan Rüya’yı Antakya’da kocaman bir aile beklemektedir. Bu kocaman ailenin içerisinde pek çok olaya şahitlik edecek olan Rüya bakalım Boran ile neler yaşayacak? İzleyip hep beraber görelim.

Nefes Nefese Boran’ın Gerçek Adı

Boran’ın gerçek adı Nik Xhelilaj. İsminden de anlaşılacağı üzere oyuncu aslında Türk asıllı değil ama uzun süredir ülkemizde olan oyuncu aslında pek çok dizide de seyirci karşısına çıkmış. Gelin oyuncuyu daha yakından tanıyalım: Mart 1983, Tiran, Arnavutluk doğumlu olan başarılı oyuncu, askeri lise okumak için İstanbul’a geldiğinde 14 yaşındaydı. Kuleli Askeri Lisesi’ne başlayan oyuncu aradan yedi ay geçtikten sonra bu mesleğin kendine uygun olmadığına karar verip memleketine geri döndü.

Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk üzerine eğitim alırken Çek’de bulunan bir yönetmenden gelen teklif üzerine Çek Cumhuriyeti’ne gitti. Burada The Albanian(Arnav) adlı sinema filminde rol alan oyuncu bu film ile pek çok ödüle layık görüldü. Dört yabancı dil bilen oyuncu Kayıp Şehir adlı dizide Kadir karakterine hayat vermiştir. Üç Yol filminde ise Bünyamin karakteri ile izleyici ile buluşmuştur. Ayrıca Her Sevda Bir Veda adlı dizide de rol almıştır.Son olarak Payitaht Abdulhamit dizisinde Marco karakterine hayat vermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal