Nefes Nefese Sultan Kim? Dizide Sultan’ı Kim Canlandırıyor?

Nefes Nesefe Sultan kim? Sultan’ın gerçek Adı ve oyuncu hakkında merak edilen tüm bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

05.10.2018-17:29 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-17:25) Nefes Nefese Sultan Kim? Dizide Sultan’ı Kim Canlandırıyor?

Nefes Nesefe Sultan kim? Sultan’ın gerçek Adı ve oyuncu hakkında merak edilen tüm bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. 

Nefes Nefese Dizisi Sultan Kim? 

Uzun zamandır fragmanını izlediğimiz hakka bir süre önce yaz aylarına ertelenen Nefes Nefese dizisi nihayet 1 Ağustos Çarşamba günü görücüye çıkıyor. Fragmanlardan izlediğimiz kadarı ile aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dizinin adının “Nefes Nefese” olmasının sebebi hep birilerinden kaçmak olduğunu düşündürüyor. Fragmanlardan izlediğimiz kadarı ile hem aile hayatı hem aşk hayatının yanı sıra aksiyon dolu sahnelerle hen oyuncular nefes nefese kalacak hem bizler heyecan dolu sahneleri izlerken oturduğumuz koltuğumuzda soluk soluğa kalacak gibiyiz. Dizinin çok ilginç ve dikkat çeken hikayesi var.

Bir baba yıllarca kızından sakladığı ve öldü dediği annesinin yaşadığını kazara öğrenmesi ve annesi ile görüşmek için babası ile birlikte kaldığı Berlin’den annesinin yaşadığını öğrendiği Suriye’ye gidip annesinin peşine düşmek ister. Ama gidebilmesi için Boran ile evlenmek zorunda kalır. Rüya orada rahat rahat gezip annesinin aramanın tek çıkar yolu bu olduğu için hiç düşünmeden Boran ile evlenir ve Suriye’ye gider. Ancak orada beklemediği bir savaşın içerisinde bulan Rüya, Suriye’de terör örgütlerine esir olmak dan kurtulmak için mücadele verir. Bu arada Antakyalı Yusuf ise annesini kaybettiği Suriye topraklarında iken karşısına Rüya çıkar.

 
Olaylar o kadar hızlı gelişir ki hem kendi hayatını hem de Rüya’nın hayatını kurtarmak için Rüya’yı esir alıp kendi ailesinin yanına getirir. Rüya tabi ki burada elleri kolları bağlı bir esir değil ama  beraberinde çok tehlikeli adamlar peşlerini bırakmaz. Bu arada Berlin’deki babası Rüya’nın esir olarak getirildiği evin en büyük dedesi Şakir dedeyi Rüya’nın babası öldürür. Olaylar ve aksiyonlar bir birlerini izler. Rüya, Yusuf’un ailesi ile tanışır ve kaynaşır. Nefes Nefese Sultan karakteri Rüya için dikkat çeken biri olarak karşısına çıkacak.

Nefes Nefese Sultan’ın Gerçek Adı Ne?

Ä°lgili resim

Star TV’nin yeni dizisi olan Nefes nefese oyuncuları kısa kısa sizlere tanıtıyor bilgilerimizi siler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Şimdi konumuzun başlığında söylediğimiz Nefes Nefese Sultan’ın gerçek adı Gülçin Santırcıoğlu‘dur. Ocak 1977, İzmir doğumlu olan oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Opera Şan Bölümü mezunudur.

Gülpare, Yumurta, İki Çizgi, Elveda Rumeli, Memlekette Demokrasi Var, Osmanlı Tokadı, Bir Çocuk Sevdim, Doktorlar, Kara Ekmek, Diriliş Ertuğrul, Oyunbozan adlı yapımlarda yer almıştır. Ayrıca Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almayı başarmıştır. Kendisine başarılar dileriz. 1 Ağustos Çarşamba günü Star Tv başlayacak olan dizide Gülçin Santırcıoğlu’nu keyifle izleyeceğim. 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal