Nefes Nefese Ayaz Namı Değer Atmaca Kim? (Rüya’nın Babası) Oyuncunun Gerçek İsmi Ne?

Nefes Nefese Atmaca yani Rüya’nın babası Nefes Nefese Ayaz kimdir? Nasıl bir hayat hikayesi var? Ayaz’ın yani Atmaca’nın gerçek de adı ne? Tüm bunları bu yazımızda siler için hazırladık.İşte merak edilenler haberimizde...

05.10.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-17:13) Nefes Nefese Ayaz Namı Değer Atmaca Kim? (Rüya’nın Babası) Oyuncunun Gerçek İsmi Ne?

Nefes Nefese Atmaca yani Rüya’nın babası Nefes Nefese Ayaz kimdir? Nasıl bir hayat hikayesi var? Ayaz’ın yani Atmaca’nın gerçek de adı ne? Tüm bunları bu yazımızda siler için hazırladık.İşte merak edilenler haberimizde...

Nefes Nefese Atmaca (Ayaz bey) Kimdir? Nasıl Bir Karakter Olarak Karşımıza Çıkacak?

Star TV ekranlarında önümüzdeki hafta 1 Ağustos 2018 çarşamba günü başlayacak olan Nefes Nefese oyuncuları hakkında tek tek tanıtıyor sizler ile tanıştırmaya devam ediyoruz. Nefes Nefese Ayaz isimli Oyuncunun gerçek ismini bir sonraki yani alttaki başlıkta vereceğiz. Şimdi Ayaz olarak namı değer Atmaca olarak isimlendiren karakteri sizlere tanıtacağız. Ardından oyuncunun gerçek isminden bahsedeceğiz. Nefes Nefese Atmaca, Rüya’nın babasıdır.

 

1955-1960 yılları arasında doğan ve karanlık işlere bulaşmış biridir. Ayaz ile eşi mutlu olmasa da bir hayatları varken Ayaz’ın işlerinden dolayı eşinin kaçırılması ve öldüğü söylenmesinden sonra Ayaz tüm pis işlerden uzakta daha 4 yaşında olan kızının hayatını kurtarmak için bölgeden kızını da alıp Avrupa’ya gider. Rüya annesini kaybettiğinde da onun bakımına muhtaç ufacık bir kız çocuğu olmasına rağmen Nefes nefese Ayaz kızına annesinin eksikliğini hissettirmez. (bu kayıp yanlış anlaşılmasın Rüya’nın annesi ölmüyor ama kaybolduğu için öldü sanılıyor.)

 
Ayaz bey de yıllarca eşinin öldüğünü zannetmiştir ve durumu Rüya’ya büyüdüğünde annesinin öldüğünü açıklamıştır. Rüya büyüyüp serpilir, akıllı mı akıllı bir genç kız olduğu kadar gözü pek korkusuz biri olmuştur. Beklenmedik bir haber ile annesinin ölmediğini ve Suriye’de olduğunu öğrenir. Ayaz bey her ne kadar buna inanmasa da kızı babası Ayaz’ı dinlemeyip, Suriye’li Boran ile evlenip annesinin peşine düşer. 
Nefes Nefese Atmaca yine eski günlerine dönüp kızının ve eşinin peşine düşer. Hikaye oldukça aksiyon dolu ve sürükleyici ama dizinin yayınlanacağı gün hem diriliş Ertuğrul hem de Sen Anlat Karadeniz yayınlanacağından dolayı reytinglerde istediği oranı yakalaması oldukça zor olacaktır. Şimdi Nefes Nefese Ayaz’ın gerçek adını ve daha önce nerelerde oynadığından bahsedelim.
 
ATMACANIN GERÇEK İSMİ NEDİR?
 
uğur yücel ile ilgili görsel sonucu

Nefes Nefese Atmaca’nın gerçek ismi Uğur Yücel‘dir. Ocak 1957, Kars doğumludur. İstanbul Belediye Konservatuvarında eğitim almıştır. Uğur bey kendisini o kadar geliştirmiştir ki bu sektörde girmediği alan neredeyse kalmamıştır. yapımcı, senarist oyucu, yönetmen, müzik ekibi, kurgu gibi dizi ve film sektöründe bir çok dalda görev yapmıştır.

 

İlk kez kamera karşısına ise 1984 yılında yayınlanan “Parkta Bir Sonbahar Günüydü” adlı dizide Engin rolü ile adım attığı dizi sektöründen sonra 1985 yılında “Aşık Oldum” adlı sinema filminde “Ercan” karakterini başarı ile canlandırmış ve sinema sektörüne adım atmıştır. Usta oyuncunun hayatını anlatmaya kalksak belki sayalar dolusu projelerden bahsederiz. O yüzden usta oyuncudan özür dileyerek hayatını kısaca anlattık.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal