Nefes Nefese Muhittin Kimdir? (Mihriban’ın Kocası) Daha Önce Nerede Oynadı?

Nefes nefese dizisi muhittin kimdir? Gerçek adı nedir? dizideki karakteri nasıl biridir? Hepsini açıklamaya çalışacağız. İşte detaylar haberimizde...

05.10.2018-16:45 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-16:32) Nefes Nefese Muhittin Kimdir? (Mihriban’ın Kocası) Daha Önce Nerede Oynadı?

Nefes nefese dizisi muhittin kimdir? Gerçek adı nedir? dizideki karakteri nasıl biridir? Hepsini açıklamaya çalışacağız. İşte detaylar haberimizde...

Dizide dikkat çeken bir karaktere sahip olan Kıymet halanın damadı Mihriban’ın kocası Muhittin Sönmez ilk izlenimde Şakir beyin arkasında iş çeviren Atmacanın adamları ile iş birliği yapan kişi olduğunu düşündüm. Zaten hal ve tavırlarla onu hissettirdi. Muhittin Sönmez, aileye sonradan katılmıştır. Kıymet halanın kızı Mihriban ile evlenmesi ile zengin ve varlıklı bir aileye iç güveysi olarak gelmiştir.

Sonradan görme olan Muhittin her zaman daha fazlasını istemenin verdiği bencillikle Şakir dedenin arkasında iş çevirmiş ve ne olacak diyerek umursamadığı adamlar Şakir beyi rehin almıştır. Muhittin tüm bu olaylardan sonra evde köstebek olduğunun ortaya çıkmaması için hata üstüne hata yapmaya devam edecek. Muhittin ile Mihriban’ın Cansu adında kızları vardır. Evde tamamen İç güveysi bir hayat yaşayan Muhittin bey, görünüşte pasif bir insandır.

ilginç bir karaktere sahip olan Muhittin Bey karısının ismi ile aynı adı taşıyan Mihriban türküsünü karısına sıkça söyler bu durumdan da karısı oldukça mutlu olur. Karısının sözünden çıkmayan bir erkek gibi görünen Muhittin Bey genellikle çeşit çeşit renklerde gömlekler giymeyi tercih eder Bu da onun farklı bir karakter olduğunun bir göstergesidir hayata karşı bakış açısı ise oldukça umursamaz bir görüntü çizer. Aslını unutmamaya çalışan Muhittin Bey geçmişi ile barışık bir kişiliktir. Hepimizin merak ettiği Muhittin karakterinin geleceğini ve nefes nefese dizisinin nasıl bir yol alacağını kısa zamanda göreceğiz.

Nefes Nefese Muhittin’in Gerçek Adı Nedir? 

Ä°lgili resim

Star TV nin merak uyandıran Aksiyon gerilim dolu yeni dizisi nefes nefese de tanıdığımız Muhittin karakterinin gerçek adı DENİZ soy adı da  HAMZAOĞLU dur. Kasım ayın 27’sinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Aslında baba tarafı Trabzonlu olan Deniz Bey İlk okula ve orta okula Yalova’da gitmiştir. Üç tane üniversite bitiren Deniz bey sinema ve tiyatro bölümü ile ilgili olan fakülteleri Selçuk Üniversitesinde okumuştur.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal