Nefes Nefese Mercan Kimdir? Mercan’ın Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar

Peki Nefes Nefese Mercan kimdir? Nefes Nefese Mercan’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, sevgili hakkında geniş bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

06.10.2018-11:07 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-11:02) Nefes Nefese Mercan Kimdir? Mercan’ın Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar

Peki Nefes Nefese Mercan kimdir? Nefes Nefese Mercan’ın gerçek adı ne? Yaşı, boyu, kilosu, sevgili hakkında geniş bilgiler haberimizin devamında siz değerli takipçilerimizle.

Nefes Nefese Mercan Kimdir?

Star Tv ekranlarının TMC Yapımın yapımcılığını üstlendiği Nefes Nefese dizisinde Mercan, Caner Şahin’in canlandırdığı Salih’in sevdiği kızdır. Ayrıca Yusuf’un da kardeşidir. Kocaman bir aileye misafir olarak gelen Rüya’yı geldiği bu ortamda sadece olaylar değil güzel dostluklar da beklemektedir. Rüya’nın Antakya’da evlerine konuk olduğu bu kocaman aile konağında sevdiği arkadaşı Mercan olacak

Dertlerini de sevinçlerini de Mercan’a açacak. Salih ile Mercan’ın aşkı da bu dizinin vazgeçilmezlerinden biri olacak. İzleyiciler daha başlamadan ikiliyi birbirine o kadar yakıştırmış ki sosyal medyada ikilinin kliplerini bile yapıp yayınlamışlar. Bakalım sizler de bu ikilinin aşkını severek izleyecek misiniz? İzleyip hep beraber görelim.

Nefes Nefese Mercan’ın Gerçek Adı

Ä°lgili resim

Nefes Nefese Mercan’ın gerçek adı Ezgi Şenler. Bodrum Masalı diziyle adını duyuran güzel oyuncu 1993 doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Bale Bölümünde eğitim alan oyuncu menajeriyle tanışmasının ardından hayatında yeni bir sayfanın açıldığını söylüyor. Oyunculuk konusunda eğitim almayı düşünen oyuncu bir taraftan bale ile uğraşırken diğer taraftan da oyunculuk konusunda kendisini yetiştirmeyi planlamış. Başkentte dünyaya gözlerini açan oyuncu henüz 3 yaşında ile tanışmış ve 12 yaşında konservatuvarda bu konuda eğitim almaya başlamıştır.

Evin tek çocuğu olan Şenler, 16 yaşında iken bale konusunda eğitim bile vermiş. Oyuncu bu konuda adını duyurmuştur mesela dokuz yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi’ne giren isimlerden. Yetenekli olan oyuncu bu anlamda olduğu kadar oyunculuk konusunda da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve Bodrum Masalı adlı dizide adından söz ettirmiştir. Bu dizide canlandırdığı Aslı karakterini hatırlayalım mı?

Ezgi Şenler Yaşı, Boyu, Kilosu

1,68 boyunda olan güzel oyuncu kova burcu. 55 kilo. Sevgilisi olup olmadığı hakkında ise bilgi bulunmuyor. Bir dönem Alperen Duymaz ile adı anılsa da aşk konusunda sorulan sorulara sevgilim yok diye cevap vermiştir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal