Masum 307.Bölümde Neler Oldu?

Kanal 7'nin sevilen Hint dizilerinden biri olan Masum hafta içi her gün yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Masum'un 307. bölümünde neler olduğu merak ediliyor. Masum 307. bölümünde neler oldu?

23.01.2021-11:49 - (Son Güncelleme: 23.01.2021-11:49) Masum 307.Bölümde Neler Oldu?

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Masum’un 23 Ocak 2021 Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümünde neler olduğu merak ediliyor. Masum 307. bölümünde neler oldu?  İşte Masum dizisine dair merak edilenler..

MASUM 307. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vivan Rada’yı arar ve Gopi ortaya çıkmasaydı Pari’yi kaçıracağını anlatır. Rada Vivan’ı Gopi’nin çok akıllı olduğunu ve her zaman sorun çıkarabileceğini söyleyerek dikkatli olması için uyarıda bulunur. Koki ve Gopi birbirlerini düşünürken Hetal ve Pari onlara destek vermektedir. Tolu elbise yüzünden kavgaya tutuşacaklardır. Jigar Pari olsaydı sorunlarını kolayca çözeceğini düşünürken çocuklara bağırır. Ahem gelir ve onu sakinleştirmek için elinden geleni yapar. Her şeyin sorumlusu olarak Gopi’yi göstermiştir.

Ahem, Gopi’yi arar ve Pari’nin yanında olmayı bırakmazsa eve giremeyeceğini söylemiştir. Koki Ahem’e gelinim ile nasıl konuşursun diye bağırır ve ondan özür dilenmesini isteyecektir. Ahem ondan özür dilerken Koki telefonu alıp, Gopi’yi henüz affetmediğini, Pari’yi terk edene kadar da affetmeyeceğini söyleyecektir. Pari babasını arar ve Gopi’nin kendisi yüzünden başının dertte olduğunu söyleyip, ondan gelip kendisini almasını isteyecektir. Babası 2 saat içinde geleceğini söyler ve telefonu kapatır. 

Hetal hemen Gopi’yi arayarak onun ve Pari’nin gelmesini isteyecektir. Gopi ve Pari ile dışarı çıkar ve bindikleri taksi bir süre ilerledikten sonra taksiyi durdurmaya çalışan Gopi’nin ardından Pari Vivan’ı görecek ve şok olacaktır. Vivan Gopi’ye tekme atmıştır. Gopi yere yuvarlanarak kafasını taşa vurarak bayılır. Öte yandan Koki komşularla Tanrı’ye dua ederken Gopi’yi düşünmektedir. 

Vivan da ilerde bir ağaca çarpıp durmuştur. Pari Gopi’ye doğru koşar. Onu hemen hastaneye götürürmüşlerdir. Pari Jigar’ı bilgilendirmek ister ancak Jigar telefonu meşgule atarak cevap vermeyecektir. Pari Modi evine gider ve Gopi’nin yoğun bakımda olduğunu açıklar. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal