Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Matematik Sorusu Sosyal Medyayı Salladı

Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan matematik sorusu olay oldu. 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusunun doğru yanıtı ne çıktı?

13.11.2018-11:06 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-10:54) Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Matematik Sorusu Sosyal Medyayı Salladı

ATV'de yayınlanan, sunuculuğunu yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım'ın üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 12 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan bölümündeki matematik sorusu kafaları karıştırdı.

5 bin TL değerindeki 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette, çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusu sosyal medyada olay oldu.

Yarışmacı Münire Hanım, 1 lira yazan B şıkkını seçti. Ancak sorunun doğru yanıtı A şıkkı olan 50 kuruş çıktı.

Murat Yıldırım'ın, 'Eğer 1 lira olsaydı, 11 lira daha fazla ve 12 lira olurdu' demesi sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasına girdi.

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları doğru yanıtın 1 lira olduğunu düşünürken, bazıları 50 kuruş sonucunun nasıl çıktığını açıkladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal