Ferhat Göçer'den Kızı Yağmur Göçer'in İddialarına Yanıt!

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, kızı Yağmur Göçer'in dün katıldığı 2. Sayfa programında kendisi hakkında ortaya attığı iddialara basın açıklamasıyla cevap vereceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

13.11.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-10:35)  Ferhat Göçer'den Kızı Yağmur Göçer'in İddialarına Yanıt!

Ferhat Göçer'in kızı Yağmur Göçer, geçtiğimiz gün 2. Sayfa programına konuk oldu.

Yağmur Göçer, babası ünlü şarkıcı Ferhat Göçer hakkında şaşkınlık yaratan iddialara bulundu. Yağmur Göçer, ameliyat olduğu dönemde babasının yanında olmadığını ve manevi olarak hep karşısında olduğunu söyledi.

Ferhat Göçer kızından gelen bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'BASIN TOPLANTISI YAPCAĞIM'

Ferhat Göçer'in açıklaması ise şöyle;

'Dostlar merhaba. Kızımla ilgili (öncelikle onun sağlığı ve geleceği için) özelde kalması gereken konuların, kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan bir zihniyetle, dürüstlükten uzak açıklamalarla gündeme gelmiş ve sizleri meşgul etmiş olmasından dolayı çok üzgünüm. Artık zorunluluk haline gelmesi sebebiyle bu çarşamba saat 10.30'da bir defaya mahsus yapacağım basın toplantısında tarafıma karşı öne sürülen planlı, haksız ve art niyetli suçlamalarla ilgili detaylı açıklama yapıp soruları tüm gerçekliği ile cevaplayacağım. Saygılarımla.' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

'KEDİ, KÖPEĞE KIZIM BANA TAKOZ DERDİ'

Yağmur Göçer, katıldığı programda babasının kendisine çok az maddi yardımda bulunduğunu, manevi olarak destek görmediğini söylemişti.

Yağmur Göçer, 'Evdeki kedi köpeğe kızım derdi bana takoz diyerek seslenirdi' açıklamasında bulunmuştu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal