Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Seyircinin Cevabı Yanlış Çıktı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında bir soruda kararsız kalan yarışmacı seyirciye sorma joker hakkını kullandı. Seyircinin soruya yanlış cevap vermesi ile yarışmacı neye uğradığını şaşırdı.

17.07.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-13:15) Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasında Seyircinin Cevabı Yanlış Çıktı

Kim Milyoner Olmak İster programında şaşırtan anlar yaşanmayı sürdürüyor. Geçen bölümde kendine mutfak hususunda aşırı güvenen yarışmacının yemek sorusunda elenmesi izleyiciye şaşkınlık yaşatırken bir sonraki bölümde seyirci joker hakkını kullanan yarışmacı yanlış şıktan sebeple elendi.

SEYİRCİYE GÜVENEN YARIŞMACI BEKLEMEDİĞİ SONUÇLA KARŞILAŞTI

Yarışmacı, bir soruda kararsız kalarak seyirci joker hakkını kullanmak istedi fakat hiç beklemediği bir netice ile karşılaştı.

Yarışmacıya sorulan soru şu biçimdeydi; TDK`ye göre `Güçlük, korkulacak, tehlikeli vaziyet` manasına gelen sözcüğün doğru yazılımı hangisidir? Şıklar içinde kararsız kalan yarışmacı seyirci joker hakkını kullanmak istedi.

SEYİRCİ YANLIŞ ŞIKKI İŞARETLEDİ

Kim Milyoner Olmak İster?` yarışmasının 760. bölümünde bir yarışmacı 7 bin 500 TL`lik soruda seyirci joker hakkına gitti. Fakat seyircinin de soruya yanlış yanıt vermesiyle yarışmadan elendi. Neye uğradığını şaşıran yarışmacı şoku kısa bir süre üstünden atamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal