İrem Derici Aylar Sonra İtiraf Etti: Lerzan Mutlu’ya Öyle Mesajlar Attım ki…

Magazin dünyasının olaylı isimlerinden İrem Derici, katıldığı bir YouTube programında komşusu Lerzan Mutlu hakkında, itirafta bulundu.

29.11.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-13:35)

Magazin dünyasının olaylı isimlerinden İrem Derici, katıldığı bir YouTube programında komşusu Lerzan Mutlu hakkında, itirafta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarının YouTube kanalına konuk olarak katılan İrem Derici, yaptığı itiraflarla gündem oldu. Daha önce üst komşusu Lerzan Mutlu tarafından yüksekle müzik dinlediği için eleştirilen Derici, Mutlu’ya ağır sözlerle cevap vermişti. Bize Kaldı programına katılan İrem Derici, Lerzan Mutlu’ya attığı mesajları anlattı.

İREM DERİCİ’DEN LERZAN MUTLU İTİRAFI

Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un YouTube’da yayılmadığı Bize Kadar programına, ünlü şarkıcı İrem Derici konuk oldu. Formunda olan Derici, anlattıkları ile programa damga vurdu. Geçtiğimiz temmuz ayında üst kat komşusu Lerzan Mutlu’nun, yüksek sesle müzik dinlediği için kendisinden şikayetçi olması üzerine, sinirlenen güzel şarkıcı; Lerzan Mutlu’ya terbiyesiz mesajlar attığını itiraf etti.

Lezar Mutlu’nun İrem Derici şikayeti üzerine, ınstagram hesabından canlı yayı yapan Derici, '10 milyon liram olsa müziği bırakırım' demesiyle ilgili, “IBAN paylaştım. Millet takır takır para yollamaya başladı" demişti.

İrem Derici'den Lerzan Mutlu itirafı

IBAN GÖNDERDİM PARA YAĞMAYA BAŞLADI

Pop müziğin sivri dilli şarkıcılarından İrem Derici, Instagram yayını sonrası hesabına gelen paraları tek tek incelediğini ve asistanı ile geri gönderdiğini belirtti. Derici, ‘25 bin lira yollayan oldu. Sonradan o kişinin niyeti ortaya çıktı. Çok beğeniyormuş falan. Ben ona geri gönderiyorum parayı, o bana tekrar atıyor. Muhasebecimi aradım, hesabımı kapattık sonra’ dedi.

İrem Derici Lerzan Mutlu kavgası

LERZAN MUTLU’DAN ÖZÜR DİLEDİM

Üst komşusu Lerzan Mutlu ile aralarında yaşanan gerilim hakkında itiraflarda bulunan İrem Derici, yaşananları anlattı. Lerzan Mutlu’ya terbiyesiz mesajlar attığını dile getiren Derici, "30 Haziran akşamı evde küçük bir flörtüm oldu. Müziği biraz açmışım. Öyle saçma sapan bir hoparlörüm var ki, şarjı dolunca kendini tekrar açıyor. Bir açılmış, hoparlörden müzik sabah 7’ye kadar bangır bangır. Sızmışım duymadım" dedi.

BENİ AFFETTİ

Gecenin etkisiyle sızıp kaldığını, her şeyi uyanınca fark ettiğini anlatan derici, "Sabah bir kalktım, (Lerzan Mutlu’nun paylaşımlarıyla) Türkiye çalkalanıyor. Uyku sersemi Lerzan’a bayağı terbiyesizce mesajlar attım, ona rağmen beni affetti. Kendisinden özür diledim" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal