Güvercin Dizisi Nerede Çekildi?

Güvercin dizisi, 24 Kasım 2019’da yayın tarihine başlayan aşk konulu bir dram dizisidir. Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez, senaryosunu Halil Özer üstlenmiştir.

03.07.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-12:52) Güvercin Dizisi Nerede Çekildi?

Coronavirüs salgını sebebiyle, geçtiğimiz sezon severek takip edilen dizinin çekimlerine ara verilmiştir. Ekranlarda son olarak 13. bölümü ile yayınlanan Güvercin dizisinin önümüzdeki dizi sezonunda final yapıp yapmayacağı belli değil. Güvercin dizisi nerede çekildi? Güvercin dizisi konusu ne? Oyuncuları kimler?

Güvercin Dizisi Konusu

Dizinin senaryosuna göre, Bedir Kavvi ve Ahmet Cibranoğlu bundan 15 sene evvel çok yakın iki arkadaştır. Ahmet Cibranoğlu’nun öldürülmesiyle, Bedir Kavvi arkadaşının cinayetiyle suçlanır ve tutuklanarak cezaevine gönderilir. Bedir Kavvi, hapishanede geçirdiği on beş senenin sonunda tahliye edilir. Bu haberi alan Ahmet Cibranoğlu’nun küçük oğlu Ökkeş, öfkeden deliye döner.

Ahmet’in büyük oğlu Kenan ise, babasının ölümünden önce İstanbul’da okumaktayken, ölüm haberini alınca memleketleri Gaziantep’e döner ve ailenin başına geçerek işleri yürütmeye başlar. Bu şekilde 15 yıldır hayatına devam eden Kenan, bir yandan da Bedir’in hapisten çıkmasıyla köpüren kardeşi Ökkeş’i yatıştırmak zorundadır.

Bedir Kavvi’nin ise Zülüf adlı genç bir kızı vardır. Zülüf, babası hapiste yattığı için ailesi ile hayata tutunmaya çalışmaktadır. Bir yandan da erkek kardeşi Müslüm ile ilgilenmektedir. Zülüf, babası cezaevinden çıktığında büyük bir sevince boğulacak; fakat kardeşi Müslüm’ün Ahmet Cibran’ın kızı Nefise ile kaçarak evi terk ettiğini öğrenince sevinci kursağında kalacaktır.

Hayatın her türlü aksiliği ile tek başına başa çıkmak zorunda kalan Zülüf, yalnız ve güçsüz hissederken Kenan’la tanışacak ve yaşamaya dair umudunu yeniden kazanacaktır. Bir akşam vakti, yoldan geçen Zülüf’ü gören Kenan’ın, Zülüf’e görür görmez beslemeye başladığı aşk, zamanla Zülüf’te de karşılık bulacak ve bu aşk çevresinde gelişen pek çok olayla dizinin heyecan seviyesi yükselecektir. Düşmanlığın ve öfkenin ortasında filizlenen bu temiz duygular, bakalım aileler arasındaki kin ve karmaşaya son verebilecek mi?

Büyük ve kalabalık ailelerin hayatları etrafında çizilen senaryosu ile Güvercin dizisi, yeni sezon tarihlerinin açıklanması ile kaldığı yerden devam edecek. Peki Güvercin dizisi nerede çekildi?

Güvercin Dizisi Nerede Çekildi?

Güvercin dizisinin büyük bir bölümü, dizinin repliklerinde de ismi geçen Gaziantep şehrinin, Nizip ilçesine bağlı Belkıs Köyü’nde çekildi. Çekimlerin geri kalan kısımları ise Urfa’da gerçekleşti. Yeni sezonda da çekimlerin Gaziantep’te devam etmesi bekleniyor.

Güvercin Dizisi Oyuncuları

- Mustafa Ali Nuroğlu: Kenan

- Almila Ada: Zülüf

- Menderes Samancılar: Bedir

- Nursel Köse: Kevsa

- Devrim Saltoğlu: Celil

- Osman Albayrak: Kasım

- Genco Özak: Ökkeş

- Toprak Sağlam: Emel

- Eslem Akar: Nefise

- Berke Üsdiken: Müslüm

- Gülen Karaman: Zeliha

- Dilan Telkök: Betül

- Gözde Fidan: Nimet

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal