Fahriye Evcen'in Fotoğrafındaki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Ekranların sevilen oyuncusu Fahriye Evcen, Rize'de tatil yapıyor.

01.08.2017-10:20 - (Son Güncelleme: 01.08.2017-11:55) Fahriye Evcen'in Fotoğrafındaki O Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, Rize tatilini tam gaz sürdürüyor. Sosyal medya hesabından, tatil için gittiği Rize'den paylaşım yapan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bir süre sonra paylaştığı fotoğrafını kaldırdı. Fahriye Evcen'in bu hareketinin nedeni ise, kollarının kalın çıkmasıydı. Yeni gelin Fahriye Evcen, bir süre sonra sildiği o fotoğrafı photoshop yaparak tekrar yükledi. Ancak bu durum oyuncunun takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.



İŞTE TAKİPÇİLERİN YORUMLARINDAN BAZILARI...

Önce fotoğrafı koydun, sonra silip photosoplayıp yeniden koydun…

Fotoğrafı silip yeniden paylaşmana ne demeli…

Kilolu çıktınız diye fotoğrafı yeniden yüklemişsiniz.

FAHRİYE EVCEN EŞİ BURAK ÖZÇİVİT'E BAKIN NASIL HİTAP EDİYOR!

Sosyal medya hesabından eşi yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'le olan fotoğrafını paylaşan yeni gelinFahriye Evcen, "Gülen yüzüm, Can içim" notunu yazdı. Geride bıraktığımız 29 Haziran’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine giren ve daha sonra balayı için Maldivler’e giden Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, Türkiye’ye dönüş yaptı. Başarılı oyuncu Fahriye Evcen'in İstinye’de bulunan evine taşınan ünlü oyuncu Burak Özçivit, genç kızların sevgilisi Murat Boz’la başrol oynadığı ‘Kardeşim Benim 2’nin çekimleri için Assos’a gitti. Fahriye Evcen ise, yeni dünyaevine girdiği Burak Özçivit'ten ayrı kalmanın üzüntüsünü sosyal medya paylaşımıyla ortaya koyrdu.

Taze gelin Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'le birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Gülen yüzüm, Can içim" notunu düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal