Çukur Dizisi Selim Koçovalı Kimdir Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Ercan Kesal gibi isimlerin olduğu dizide Selim Karakterine hayat veren Kim? İşte detaylar…

27.09.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-17:19) Çukur Dizisi Selim Koçovalı Kimdir Gerçek Adı Ne? İşte Detaylar

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Deniz Çiçek, Ercan Kesal gibi isimlerin olduğu dizide Selim Karakterine hayat veren Kim? İşte detaylar…

Çukur Dizisi Selim Koçovalı Kimdir

Selim İdris Koçovalı ile Sultanın Üçüncü evladıdır. Koçovalı ailesinin  eğlence alanındaki işlerini Selim Koçovalı yürütmektedir. Ancak Baba İdris, oğlu Selim’i tam bir hayal kırıklığı olarak nitelendirmektedir. Çünkü Selim Babası İdris’in koyduğu kural ve değerleri kendisine yol haritası yapması gerekirken Selim kendince bir değer ortaya koyar. Babası Selim’in Çukur’un hakimiyetini ele geçirmek için bir çok badireler atlatmış, bu badirelerden sonra kendince acı tecrübelerden kural koymuş ama Selim yaşanmış tecrübeleri bir kenara iten ve her zaman hata yapmaya  meyilli bir evlattır. Koçovalı konağında ne olup bitiyorsa Beyfendiye ve Vartoluya haber veren evin köstebeğidir. Abisi Kahramanın öldürülmesinde en büyük paya sahip olan Selim, eşi Ayşe ile de hiç ilgilenmemektedir. 

Çukur Dizisinde Selim’i Canlandıran Öner Erkan Kimdir?

Show Tv ekranlarında 23 Ekimde yayına girecek olan Çukur adlı dizinin sorumsuz evladı canlandıracak olan Selim karakterine hayat veren Öner Erkan dır.

Ä°lgili resim

Öner Erkan 1980 yılında İzmirde Dünyaya gelmiştir. Öner Oğlak burcudur ve burcunun özelliklerini taşımaktadır.  Lise hayatında tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Öner Üniversiteyi de hayalleri olan oyunculuk dalında bir bölüm olan Dokuzeylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünü tamamlamıştır. 2002 yılında İzmir’den ayrılıp İstanbul’a gelir. Oyunculuk dalında kendisini burada da geliştirmeye devam eder. “İstanbul Başakşehir Üniversitesinde” yüksek lisans eğitimini tamamlar. 2002 senesinde İlk Tv karşısına TRT nin programı ile çıkar.

 

Bu programı 2004 yılına kadar devam ettirir. Burada kendini göstermeyi başaran Öner, Haluk Bilginer’in tiyatrosunda oyuncu olarak çalışmaya başlar. Burada kendini oyunculuk adına daha de geliştiren Öner, 2009 yılı yapımı “Bornova Bornova” adlı sinema filmindeki oyunculuk performansına “Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü alır. Öner daha sonra bir çok diz sinema ve filmlerde rol almıştır. Son olarak Öner 2015 yılı yapımı “Mutlu Ol Yeter (Güneş)” adlı dizi ile karşımıza çıkmıştı.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal