Çukur Dizisi Sena Kimdir? İşte Oyuncu Hakkında Detaylar

Çukur dizisinin Sena’sını canlandıran tescilli güzel hakkında kimdir, nerelidir, boyu kilosu nedir, hangi yapımlarda rol aldı gibi soruların cevapları haberimizin devamında…

27.09.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-17:13) Çukur Dizisi Sena Kimdir? İşte Oyuncu Hakkında Detaylar

Çukur dizisinin Sena’sını canlandıran tescilli güzel hakkında kimdir, nerelidir, boyu kilosu nedir, hangi yapımlarda rol aldı gibi soruların cevapları haberimizin devamında…

Çukur Dizisi Sena Kimdir?

Sena hayat dolu, sıkıntıların içinde bile yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen, biraz dediğim dedik bir karaktere sahip. Sevdiği için yapamayacağı şey yok. Sevdiği için gidemeyeceği yer de yok olan Sena’yı sevdiğinin hayatında yeni bir sayfa beklemektedir. Onunla geçirdiği her mutlu dakikanın sevinci içinde iken bir anda hayatları değişir ve bu karşısındaki hayat içinde sevdiğinin yanında dimdik durmak zorundadır. Zorluk elbet yenilmek içindir ancak hayatta bazı zorluklar vardır ki bir çukur gibi içine düşersin ve kurtulmak için insan üstü çaba gereklidir. Sena’nın hayatı da tam böyledir. 

Çukur Dizisi Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Sena’ya hayat veren Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta dünyaya gözlerini açmıştır. Çocukluk yıllarında ise Antalya’da olan güzel oyuncunun annesi de babası da öğretmendir. Ailenin tek evladı olan Dilan Çiçek Deniz, Ege Üniversitesi Edebiyat Bölümü mezunudur. Henüz lisede iken tiyatroya karşı ilgili olan Dilan Çiçek Deniz bu konuda o yıllarda eğitim almış, şiir yazmada oldukça yetenekli olan güzel oyuncu 15’inde Güneşi Annem Sanırdım isimli bir şiir kitabı yazmıştır.

dilan çiçek deniz ile ilgili görsel sonucu

2014 yılı Miss Turkey yarışmasında ikincilik elde eden güzel oyuncu, kamera karşısına Tatlı Küçük Yalancılar adlı yapımla çıkmıştır. Bu dizide Ebru karakterine hayat veren başarılı oyuncu, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı gibi epeyce seveni olan dizilerde oyunculuğu ile adından söz ettirmiştir. Geçen sene Pantenne Altın Kelebek Ödülleri yarışmasında ise Yıldızı Parlayan oyuncu ödülünü almıştır. Okan Can Yantır kendisinden yaş olarak çok büyük olmasına rağmen uzun süredir onunla beraberdir. Kendini anlatırken kendimi yaşımdan olgun hissediyorum sözü de bu ilişkide yaşı önemsemediğinin bir kanıtı. Basketbol, voleybol, karate, tenis gibi alanlarda da oldukça iyi olan Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinde de adından söz ettirecek bir isim.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal